Şifresiz online Trabzonspor Beşiktaş maçı canlı anlatım izle! Trabzonspor Beşiktaş maçı kaç kaç? TS BJK maç sonucu

Süper Lig'in 6. haftası birbirinden heyecanlı maçlara sahne oluyor. Dün akşam oynanan Galatasaray Fenerbahçe derbisinin ardından bu akşam Trabzonspor, Beşiktaş'ı ağırlıyor. Fikret Orman'ın istifası ile çalkalanan Beşiktaş'ta gözler Abdullah Avcı'da! Deplasmanda kazanarak taraftarını mutlu etmek isteyen siyah beyazlılar, sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor. İşte merakla beklenen TS BJK maçına dair detaylar... Beşiktaş, bu sezon deplasmanda oynadığı 3 resmi maçı da kaybetti. Süper Lig'de 2, UEFA Avrupa Ligi'nde ise dış sahada 1 maç yapan siyah-beyazlılar, bu mücadelelerden galibiyet çıkaramadı. Trabzonspor, evinde yaptığı son 7 lig maçında Beşiktaş'ı sadece 1 kez yenebildi, 4'ünde ise sahadan mağlup ayrıldı. Trabzonspor Beşiktaş maçı kaç kaç? İşte TS BJK maç sonucu ve tüm detaylar

Giriş Tarihi 29 Eylül 2019, 18:34 Güncelleme 29 Eylül 2019, 18:38
Şifresiz online Trabzonspor Beşiktaş maçı canlı anlatım izle! Trabzonspor Beşiktaş maçı kaç kaç? TS BJK maç sonucu

İÇİNDEKİLER

Şifresiz online Trabzonspor Beşiktaş maçı canlı anlatım izle! Trabzonspor Beşiktaş maçı kaç kaç? TS BJK maç sonucu . TS BJK şifresiz kanallar gibi konular internette sıkça araştırılıyor. Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor, evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor. Sakatlıklar nedeniyle tam takım olarak performans gösteremeyen Trabzonspor, evinde siyah beyazlı ekibi ağırlıyor. Karşılaşmaya dair detaylar haberimizde... Beşiktaş, Trabzonspor ile Süper Lig'de yaptığı son 15 maçta sadece iki kez mağlup oldu. İki takım arasındaki son 15 randevuda siyah-beyazlılar 7, bordo-mavililer 2 galibiyet aldı, 6 müsabaka da berabere sonuçlandı.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI MAÇ SONUCU

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI KAÇ KAÇ

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

SUPER LİG FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

29 Eylül Pazar günü Medical Park'ta oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçı saat 19.00'da başlayacak. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak müsabakada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Karşılaşmayı yukarıda paylaştığımız linkten canlı olarak takip edebilir, ücretli üyelik karşılığında ise canlı olarak izleyebilirsiniz.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Mikel, Sosa, Abdulkadir Parmak, Avdijaj, Nwakaeme, Sörloth
Beşiktaş: Karius, Gökhan, Necip, Vida, Caner, Atiba, Dorukhan, Diaby, Oğuzhan, N'Koudou,

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Dev mücadeleyi izlemek için beIN Sports üyeliğinizin olması gerekiyor. aşağıdaki uluslararası spor kanallarının maçı yayınlaması söz konusu olabilir:

CBC Sport, SONY TEN 1, Sony LIV, SONY TEN 1 HD, BT Sport Live, BT Sport ESPN, NOW TV, SKY Go Italia, Sky Sport Football, Sky Calcio 3, K-SPORT 2, Tring Sport 2, Sky Sport UHD, Sky Sport 2/HD, Sky Go,MAX Sport 2, Planet Sport 2, TVPlay Sports, TVPlay SportsX, C More Suomi, Viasat Ultra HD, C More Sport 2, RMC Sport 2, RMC Sport en direct, 662 Sports 2, 602 HD Sports 2, SPOTV ON 2, K-SPORT 2, TVPlay SportsX, TVPlay Sports, ELTA Sports 1, B/R Live, TUDN USA, UniMás, TUDN en Vivo, Univision NOW, OLL.tv, Futbol 1

Beşiktaş'ta deplasman sıkıntısı

Beşiktaş, bu sezon deplasmanda oynadığı 3 resmi maçı da kaybetti. Süper Lig'de 2, UEFA Avrupa Ligi'nde ise dış sahada 1 maç yapan siyah-beyazlılar, bu mücadelelerden galibiyet çıkaramadı.

Beşiktaş, ligde Demir Grup Sivasspor'a 3-0, Gazişehir Gaziantep'e ise 3-2 mağlup olurken, Avrupa'da Slovakya temsilcisi Slovan Bratislava'ya 4-2 kaybetti. Siyah-beyazlılar, söz konusu müsabakalarda 10 gol yerken 4 kez fileleri havalandırabildi.

Kalesini kapatamıyor

Beşiktaş, bu sezon çıktığı resmi maçlarda kalesini gole kapatmakta zorlanıyor.

Siyah-beyazlı takım, Süper Lig ve UEFA Avrupa Lig'inde şu ana kadar oynadığı 6 maçın 5'inde gol yedi.

Beşiktaş, resmi maçlarda attığı 10 gole karşın kalesinde 12 gol gördü.

BEŞİKTAŞ SON 15 MAÇTA İKİ KEZ YENİLDİ

Beşiktaş, Trabzonspor ile Süper Lig'de yaptığı son 15 maçta sadece iki kez mağlup oldu. İki takım arasındaki son 15 randevuda siyah-beyazlılar 7, bordo-mavililer 2 galibiyet aldı, 6 müsabaka da berabere sonuçlandı.

Trabzonspor söz konusu dönemdeki galibiyetlerini 22 Ağustos 2015'te İstanbul'da ve 18 Mayıs 2019'da Trabzon'da 2-1'lik skorla aldı. Bordo-mavili ekip, rakibiyle yaptığı son 12 lig maçında da kalesini gole kapatamadı.

LİGDE DE BEŞİKTAŞ ÖNDE

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan maçlarda galibiyet sayısında 3 farkla siyah-beyazlıların üstünlüğü bulunuyor.

Geride kalan 92 lig maçında Beşiktaş 36, Trabzonspor 33 galibiyet aldı, 23 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 131 gole, Trabzonspor 101 golle karşılık verdi.

TRABZON'DAKİ LİG MAÇLARI

Trabzonspor, evinde yaptığı lig maçlarında rakibine karşı galibiyet sayısında üstünlük kurdu.

İki takım lig maçlarında Trabzon'da 45 kez karşı karşıya geldi, Trabzonspor 22, Beşiktaş 14 kez sahadan galip ayrıldı. Taraflar 9 maçta ise eşitliği bozamadı.

42'si Hüseyin Avni Aker Stadı, 3'ü Medical Park Stadı'ndaki lig maçlarında Trabzonspor 62, Beşiktaş ise 56 gol attı.

Geçen sezon Trabzon'da yapılan maçı 2-1 ev sahibi ekip kazanmıştı.

Öte yandan, iki takım arasında 2005-2006 sezonunda Trabzon'da yapılması gereken lig maçı, bordo-mavili takımın cezası nedeniyle İzmir'de oynanmış ve Beşiktaş 2-1 galip gelmişti.

TRABZONSPOR EVİNDE SON 7 MAÇTA TEK GALİBİYET

Trabzonspor, evinde yaptığı son 7 lig maçında Beşiktaş'ı sadece 1 kez yenebildi, 4'ünde ise sahadan mağlup ayrıldı.

Sahasında Beşiktaş ile yaptığı son lig maçını 2-1 kazanan bordo-mavili ekip, öncesindeki 6 maçta galibiyet alamadı. Karadeniz temsilcisi, 21 Nisan 2012 tarihinde Süper Final Şampiyonluk Grubu maçında 1-0'lık skorla kazandığı maçın ardından 6 lig karşılaşmasında Beşiktaş'a karşı 4 yenilgi, 2 beraberlik yaşadı. Trabzonspor, geçen sezonun 33. haftasında rakibini Trabzon'da 2-1 yenerek 6 maçlık kazanamama serisini sonlandırdı.