Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı istifa etmiyor

Fikret Orman’ın istifa edeceğini açıklamasının ardından Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın Genel Kurul’a kadar herhangi bir karar almayacağı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2019 Güncelleme 25 Eylül 2019, 08:01
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı istifa etmiyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın görevi bırakacağını açıklamasından sonra gözler Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya çevrilmiş durumda. Tecrübeli teknik direktörün kendisini göreve getiren Orman'ın ayrılacağını söylemesinden sonra bu konuda her hangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

SÜRECİ YAKINDAN İZLİYOR
Abdullah Avcı'nın süreci yakından takip edip sonrasında karar vereceği öğrenildi. Tecrübeli hocanın şu an için radikal bir karar almayacağı ve kulübün olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından yol haritasını belirleyeceği ifade edildi.



YENİ YÖNETİMİ BEKLEYECEK
Olağanüstü genel kurulda yeni bir yönetim göreve geldiği takdirde Avcı'nın yeni yönetimin tavrını bekleyeceği ve ona göre Beşiktaş'taki geleceğiyle ilgili karar vereceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



AVCI AÇIKLAMA YAPMAKTAN KAÇINDI
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı gelişmelerin ardından bir açıklama yapmadı. Tecrübeli hocanın takımın başından ayrılmayacağı öğrenildi.