Sofiane Feghouli: 1 puandan mutlu değilim

Galatasaray'ın yıldızı Sofiane Feghouli, Club Brugge maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Feghouli, “Kazanabileceğimiz maçı berabere bitirdik, aldığımız 1 puandan mutlu değilim” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2019 Güncelleme 19 Eylül 2019, 07:58
Sofiane Feghouli: 1 puandan mutlu değilim

İÇİNDEKİLER

G.Saray'ın yıldızlarından Sofiane Feghouli, Club Brugge maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, "Kazanabileceğimiz maçı berabere bitirdik, aldığımız 1 puandan mutlu değilim. Takım olarak daha iyi olacağız. Bundan sonraki maçı evimizde oynayacağız ve o maçı kazanmak istiyoruz" dedi. Feghouli, amaçlarının gruptan çıkmak olduğunu da sözlerine ekledi.

G.SARAY TARAFTARI YALNIZ BIRAKMADI
G.Saray taraftarı, Club Brugge deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Sarı-Kırmızılılar 90 dakika boyunca futbolculara büyük destek verdi.



26 MAÇ SONRA KALESİNİ KAPATTI
G.Saray, 2002 yılından sonra ilk kez bir Şampiyonlar Ligi deplasmanında kalesini gole kapattı.
Cimbom, tam 17 sene önce 18 Eylül 2002'de oynadığı Lokomotif Moskova maçından (2-0) bu yana ilk kez bir Şampiyonlar Ligi deplasmanında kalesini gole kapattı (26 maç). G.Saray'ın kalesini gole kapatmasında Muslera'ın payı büyük.



NE YAPTIN BABEL!
G.Saray'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Club Brugge maçındaki performansıyla taraftarı çıldırttı. Tecrübeli oyuncu karşılaşmanın ilk yarısında yüzde 100'lük bir gol pozisyonundan yararlanamadı. İkinci yarıda ise birçok pozisyonda topu ezen Hollandalı oyuncu, sosyal medyadaki Sarı-Kırmızılı taraftarları üzdü.



HER PUAN DEĞERLİ

Cimbom'un golcüsü Radamel Falcao, "Gol pozisyonları da yakaladık. 3 puan için iyi şanslar ürettik. Şampiyonlar Ligi'nden her puan çok değerli. Grubun ilk maçında deplasmanda 1 puan fena değil" diye konuştu.



G.Saray 10 şut denedi. Sadece 1'i kaleyi isabet etti.

PSG REAL MADRİD'İ FARKLI GEÇTİ
Şampiyonlar Ligi'nde G.Saray'ın grubundaki diğer maçta PSG, Real Madrid'i 3-0 yendi. PSG'nin golleri Di Maria (2) ile Meunier'den geldi. Diğer sonuçlar: Olympiakos-Tottenham: 2-2, B.Münih-Kızılyıldız: 3-0, S.Donetsk-M. City: 0-3, D.Zagreb-Atalanta: 4-0, A.Madrid-Juventus: 2-2, B.Leverkusen-L.Moskova: 1-2.