Avrupa'nın dev kulüpleri Vedat Muriç'i izlemeye geliyor

Salı gecesi Kosova formasıyla İngiltere’ye 1 gol atan ve 2 asist yapan Vedat Muric’in bugün önemli misafirleri var. Başta Atletico Madrid, Manchester United, Tottenham ve Napoli olmak üzere birçok kulübün ajanları bu akşam Alanyaspor-Fenerbahçe maçında tribünde Vedat'ı izleyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2019 Güncelleme 16 Eylül 2019, 07:57
Avrupa’nın dev kulüpleri Vedat Muriç’i izlemeye geliyor

İÇİNDEKİLER

Vedat Muric geçen sezon Çaykur Rizespor formasıyla ciddi bir çıkış yakalamıştı. Fenerbahçe kariyerine harika başlayan Vedat Muric, Kosova formasıyla Çekya'ya gol atıp takımın kazanmasını sağladıktan sonra İngiltere'ye 5-3 kaybedilen maçta 3 gole de adını yazdırmayı başarmıştı.
DEVLER PEŞİNİ BIRAKMIYOR...
İngiltere'ye 1 gol atan, 2 de asist yapan Vedat Muric bir anda transfer piyasasının en önemli isimlerinden birisi haline geldi. Şimdi Vedat Muric'i Avrupa'nın dev kulüpleri takibe aldı.
VEDAT'I YERİNDEN TAKİP EDECEKLER
Fenerbahçe'nin Alanya ile oynayacağı maçta başta A.Madrid, M.United, Tottenham ve Napoli olmak üzere bir çok kulübün ajanı Vedat'ı izlemek için stattaki yerini alacak.
30 MİLYON EURO'DAN BAHSEDİLİYOR
Tüm bu gelişmelerden Fener yönetiminin de haberi var. Sarı-Laciverli kurmaylar Vedat'ın satış listesinde olmadığını belirtiyorlar. Vedat için şimdiden 30 milyon Euro rakamları ifade ediliyor.