Türkiye Andorra maçı ne zaman? EURO 2020 Türkiye Andorra maçı bilet fiyatları ne kadar?

EURO 2020'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Ay-Yıldızlılar beşinci haftada Andorra'yı evinde konuk edecek. Karşılaşma için geri sayım başlarken, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Peki, Türkiye Andorra maçı ne zaman? EURO 2020 Türkiye Andorra maçı bilet fiyatları ne kadar?

Giriş Tarihi 30 Ağustos 2019, 21:32 Güncelleme 30 Ağustos 2019, 21:32
Türkiye Andorra maçı ne zaman? EURO 2020 Türkiye Andorra maçı bilet fiyatları ne kadar?

İÇİNDEKİLER

Türkiye-Andorra maçı ne zaman? 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 5. hafta maçları onanacak. H Grubu'nda mücadele eden Türkiye, Andorra maçı öncesinde 9 puanla 2'inci sırada yer alıyor. 3 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunan Türkiye'nin Andorra maçı heyecanla bekleniyor. Peki, Türkiye - Andorra maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye - Andorra maçı bilet fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TÜRKİYE - ANDORRA MAÇI NE ZAMAN?

EURO 2020 elemelerinde Türkiye ile Andorra karşı karşıya geliyor. Türkiye - Andorra maçı 7 Eylül'de saat 21.45'te Beşiktaş Park'ta oynanacak. Heyecan dozu yüksek geçecek karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

TÜRKİYE ANDORRA MAÇI BİLET FİYATLARI

A Milli Takımımızın Andorra ve Moldova ile oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçlarının genel bilet satışı, Milli Takım Taraftar Kulübü Üyeleri için başladı.

Beşiktaş Park'ta 7 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 21.45'te oynanacak Türkiye-Andorra karşılaşması için her taraftar 1, 2 ve 3. Kategori'den en fazla 3 adet bilet satın alabilecek. Locada ise her taraftar en fazla 12 adet koltuk sahibi olabilecek.

Biletler futbolseverlere ücretsiz kargo ile teslim edilecek.

Türkiye-Andorra müsabakasının bilet fiyatları 1. Kategori 90 TL, 2. Kategori 50 TL, 3. Kategori 20 TL ve 1 Loca koltuğu 250 TL olarak belirlendi.

Kişinev'deki Zimbru Stadyumu'nda 10 Eylül 2019 Salı günü saat 21.45'te oynanacak Moldova-Türkiye maçının misafir tribün bilet fiyatı ise 35 TL olarak belirlendi.

Her taraftar en fazla 4 bilet satın alabilecek. Biletlerin teslimat noktası, tff.org ve taraftarkulubu.tff.org internet sitelerinden ilan edilecek.

ADAY KADRO

A Milli Futbol Takımı'nın 2020 UEFA Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) elemelerinde yapacağı Andorra ve Moldova maçlarının aday kadrosu açıklandı.

Ay-yıldızlı ekip, EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda 7 Eylül'de İstanbul'da Andorra, 10 Eylül'de deplasmanda Moldova ile karşılaşacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre teknik direktör Şenol Güneş'in belirlediği aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleciler: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Savunma: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Mert Çetin (Roma), Umut Meraş (Le Havre )

Orta saha: Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor), Cengiz Ünder (Roma), Efecan Karaca (Alanyaspor), Abdulkadir Parmak (Trabzonspor), Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Emre Belözoğlu, Ozan Tufan, Deniz Türüç (Fenerbahçe), İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir ), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Yunus Mallı (Wolfsburg), Yusuf Yazıcı (Lille), Hakan Çalhanoğlu (Milan)

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid), Güven Yalçın (Beşiktaş), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)