Trabzonspor AEK maçı hangi kanalda, saat kaçta? TS AEK maçı şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda Trabzonspor, Yunanistan temsilcisi AEK ile mücadele edecek. Heyecan dolu karşılaşma öncesi futbolseverler Trabzonspor AEK maçı hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, Trabzonspor AEK maçı saat kaçta başlayacak? TS AEK maçı şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak?

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2019, 18:14 Güncelleme 22 Ağustos 2019, 18:14
Trabzonspor AEK maçı hangi kanalda, saat kaçta? TS AEK maçı şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Yunanistan'ın AEK takımıyla deplasmanda karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı öncesinde taraftarlar maç hakkında arama motorlarında araştırmalarını sürdürüyor. Trabzonspor AEK maçı hangi kanalda, saat kaçta soruları maça az bir zaman kala pek çok kişi tarafından araştırılıyor.

TRABZONSPOR AEK MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Trabzonspor, Yunanistan ekibi AEK ile deplasmanda mücadele edecek. Karşılaşma saat 21.00'de başlayacak. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonundan Daniel Siebert yönetecek. Trabzonspor AEK maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR'UN AVRUPA KARNESİ

Avrupa kupalarındaki 128. maçına çıkacak Trabzonspor, geride kalan maçlarda 49 galibiyet, 33 beraberlik, 45 yenilgi aldı. Bordo-mavililer, Avrupa kupalarında ilk kez bir Yunan ekibi ile karşılaşacak.

"DOĞRULARI YAPIP BAŞARILI OLACAĞIZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, rakip AEK'ya saygı duyduklarını belirtip şunları söyledi:

"Kendi doğrularından vazgeçmemeye çalışan bir rakibimiz var. Biz de bu özelliklerdeyiz. Futbolseverler iyi bir maç izleyecekler."

Karaman, maçın favorisi ile ilgili soru üzerine, "Oynanmamış hiçbir müsabakada kendimi favori görmem. Doğrularınızı yaparsanız, başarılı olursunuz. Doğruları yaparak inşallah ülkemize döneriz" yorumunu yaptı.

Maçın seyircisiz olması içinse, "Seyirci olsa da olmasa da aynı oyunu oynayacağız. Avantaj mı dezavantaj mı olduğunu maç günü göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Arjantinli oyuncu Sosa ise, "Trabzonspor'u hak ettiği yerlere taşımak için mücadele edeceğiz" dedi.