Fenerbahçe'de kaleye sürpriz transfer | Fenerbahçe son dakika transfer haberleri

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de hazırlık maçlarında Altay Bayındır ve Harun Tekin'in performanslarından memnun olmayan Ersun Yanal, bu bölgeye tecrübeli bir ismin alınmasını istedi. Bunun üzerine harekete geçen sarı-lacivertli yönetim İngiliz kaleci ile temasa geçti.

Giriş Tarihi 15 Ağustos 2019, 17:23 Güncelleme 15 Ağustos 2019, 17:26
Fenerbahçe’de kaleye sürpriz transfer | Fenerbahçe son dakika transfer haberleri

İÇİNDEKİLER

A Spor yorumcusu Emre Bol, Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki İngiliz milli kaleci Joe Hart ile ilgilendiğini söyledi. Deneyimli eldiven Burnley'de forma giyiyor.

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, transfer hedeflerine sessiz sedasız yürüyor. Sarı-lacivertli takımın ilgilendiği sürpriz kaleci ortaya çıktı.

A Spor yorumcusu Emre Bol canlı yayında, sarı-lacivertli takımın İngiliz kaleci Joe Hart ile ilgilendiğini dile getirdi. Deneyimli file bekçisi Burnley'de forma giyiyor.

JOE HART KİMDİR?​
Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer aldığı ortaya çıkan Joe Hart, kariyerine Shrewsbury altyapısında başladı. 1987 doğumlu kaleci, 2006'da Manchester City'e transfer olduktan sonra birçok kez kiralık olarak gönderildi.

2010-2016 yılları arasında kesintisiz City kalesini koruyan deneyimli eldiven, geçtiğimiz sezonun başında Burnley'e transfer oldu. Hart ayrıca 75 kez İngiltere Milli Takımı ile müsabakalara çıktı.