Digiturk Play nasıl yüklenir? Ücretsiz mi? Nasıl izlenir?

Digiturk Play en çok araştırılanlar arasına girdi. Ligin başlamasına az bir süre kala taraftarlar tuttukları takımı takip edebilmek için online aramalara yoğunluk verdi. Süper Lig ve dünyanın en büyük liglerinin paketlerini içinde bulunduran Digiturk Play için araştırma yapılmaya başlandı. İşte Digiturk Play ücretsiz nasıl izlenir? Spor Extra Paketi’ne abone olan mevcut kullanıcılarımızın üyelikleri UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaları hariç maç keyifleri sürüyor. Süper Lig'de oynanan karşılaşmaların yayınlarına ulaşabileceğiniz pakettir. Dilerseniz aylık, dilerseniz de sezonluk paket alarak Süper Lig keyfini yaşayabilirsiniz.

Giriş Tarihi 14 Ağustos 2019, 17:11 Güncelleme 14 Ağustos 2019, 17:11
Digiturk Play nasıl yüklenir? Ücretsiz mi? Nasıl izlenir?

İÇİNDEKİLER

Digiturk Play nasıl yüklenir? Lig başlamasına kısa süre kala heyecan fırtınası yaşanmaya başlıyor. Takımların bütün maçlarının yayınlanacağı Digitürk Play için çeşitli araştırmalar yapılmaya başlandı. Takımların transfer harekatları devam ederken, taraftarlarda ligin başlamasına kısa süre kala gönül verdikleri takımları takip edebilmek için internette soruşturma yapmaya başladı. İşte Digiturk Play nasıl yüklenir? Ücretsiz mi? Nasıl izlenir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Spor Extra+ Paketi kapsamında UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ayrıca İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga, TFF 1.Lig, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A, Turkish Airlines Euroleague, NBA, Brezilya Ligi, WTA ve ATP Masters 1000 karşılaşmalarının canlı yayınlarına ulaşabileceksiniz.Spor Extra+ Paketi'nin aktif olması ile Spor Extra Paketi içerikleri,UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarıda eklenerek tek bir pakette sunulacaktır. Dilerseniz aylık, dilerseniz de sezonluk paket alarak yabancı spor içeriklerinin keyfini yaşayabilirsiniz.

Spor Extra Paketi'ne abone olan mevcut kullanıcılarımızın üyelikleri UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaları hariç maç keyifleri sürüyor. Digiturk Play'de 3 ana üyelik tipi vardır.

SüPER LİG

Süper Lig'de oynanan karşılaşmaların yayınlarına ulaşabileceğiniz pakettir. Dilerseniz aylık, dilerseniz de sezonluk paket alarak Süper Lig keyfini yaşayabilirsiniz.

Kulüpler ve beIN Sports anlaştı! İşte rakam...

Türkiye Futbol Federasyonu ile Süper Lig'in yayıncısı beIN SPORTS arasında uzlaşma sağlandı. Süper Lig maçları 3 sezon daha beIN SPORTS ekranlarında olacak.

TFF Başkanı Nihat Özdemir önderliğindeki yönetim kurulu ile Bein Sports yöneticileri arasında yapılan görüşmelerde üç sezon boyunca devam kararı alındı.

Tarafların yaptıkları görüşmede yayın organizasyonunun mali şartlarını güvence altına aldığı, Süper Lig kulüplerinin herhangi bir hak kaybına uğramadan yol arkadaşlığının devam edeceği ifade edildi.

410 MİLYON DOLAR KARŞILIĞINDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Bein Sports'un kulüplere ödeyeceği rakam ise 410 milyon dolar. Maksimum kur 5.80 olarak belirlendi. Resmi açıklamanın 18.00'de yapılması bekleniyor.2019-2020 sezonunun yayıncısı belli oldu!

NİHAT ÖZDEMİR FAKTÖRÜ

Bugün TFF ile Kulüpler Birliği arasında yapılan toplantı ardından Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman krizin çözümü konusunda TFF Başkanı Nihat Özdemir'e yetki verdiklerini söylemişti. Bu açıklamanın saatler sonrasında yayıncı kuruluş krizi Nihat Özdemir'in büyük çabalarıyla çözüldü.