Galatasaraylıları çıldırtan Falcao açıklaması... Son dakika transfer haberleri

Galatasaray için şu sıralar varsa yoksa Radamel Falcao... 33 yaşındaki Kolombiyalı'nın yılan hikayesine dönen transfer sürecinin nereye bağlanacağı merak ediliyor. Öte yandan Galatasaray taraftarı her şeyi bir kenara bıraktı ve Falcao'yu parçalı ile görmek istiyor. Falcao'nun Galatasaray'a transferi süresi boyunca sık sık adı geçen Türk iç mimar Şafak Çak'tan, Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşımlar peşi sıra geldi. Şafak Çak'ın son paylaşımı ise Falcao'nun Galatasaray'a transferini özetleyecek nitelikte. İşte Galatasaray'da son dakika Radamel Falcao transferi gelişmesi.

Giriş Tarihi 07 Ağustos 2019, 10:41 Güncelleme 07 Ağustos 2019, 10:53
Galatasaraylıları çıldırtan Falcao açıklaması... Son dakika transfer haberleri

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da gündem Radamel Falcao. Ha geldi ha gelecek derken Türk iç mimar Şafak Çak'tan peşi sıra Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak paylaşımlar geldi. Son olarka yaptığı paylaşım ise heyecanı en üst seviyeye çıkardı.

'HOCAM, İYİ GECELER...'

Şafak Çak'ın ilk paylaşımı, Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim'eydi.

Bu paylaşım sonrası, daha önce de Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Muslera'yı takip eden Radamel Falcao, Şafak Çak'ı Instagram üzerinden takibe aldı. Ancak gelişmeler bununla bitmedi.

ÖNCE FALCAO PAYLAŞTI, ARDINDAN ŞAFAK ÇAK

Kolombiyalı daha sonra Instagram hesabının hikaye bölümünden Şafak Çak ile birlikte olan bu fotoğrafını paylaştı. Şafak Çak'tan karşı hamle gecikmedi.

Şafak Çak daha sonra aynı fotoğrafı 'Seni en yakın zamanda barbeküye bekliyorum' notuyla paylaştı. Şafak Çak'tan nokta atışı paylaşım ise kısa bir süre önce geldi.

'DUA EDELİM Kİ...'

Şafak Cak son olarak sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Büyük Galatasaray taraftarı: 7 senedir çalıştığım Jennifer Lopez'in Antalya konserini bırakıp, dün yüzyüze görüşmek için geldim. Beni tanıyanlar ne derece vatansever olduğmuu bilir ki; elimden geleni fazlası ile yaptım. Bu saatten sonra menajer Ahmet Bulut'un açıklamalarını takip etmekte fayda var. Dua edelim ki takımı acilen forvet bulsun ve hepimiz mutlu olalım. Ayrıca bilinsin ki ilk başlarda, eşi kesinlikle gelmek istemiyordu, ikna eden benim..."