Galatasaray Elneny transferini bitirdi | Galatasaray son dakika transfer haberleri

Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray, Arsenal'in Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny ile anlaşmaya vardı. Kulübü Arsenal ile satın alma opsiyonlu kiralama konusunda da anlaşan Galatasaray'ın transferi birkaç gün içinde resmen açıklaması bekleniyor.

Giriş Tarihi 07 Ağustos 2019, 11:53 Güncelleme 07 Ağustos 2019, 12:00
Galatasaray Elneny transferini bitirdi | Galatasaray son dakika transfer haberleri

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine Premier Lig'den sürpriz bir isim geldi. Galatasaray'da İdari Menajer Şükrü Hanedar'ın, bir süredir Londra bu transfer için çalışma yürüttüğü iddia edildi.

MISIRLI YILDIZ ASLAN OLUYOR​
Şükrü Hanedar'ın Arsenal'de forma giyen Mohamed Elneny transferi için Londra ekibi ile görüştüğü ve yıldız orta sahanın satın alma opsiyonlu şekilde kiralanması konusunda anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

BAKAYOKO RAFA KALKTI
Chelsea'de forma giyen Bakayoko için de girişimlerde bulunan Galatasaray'ın, yıldız oyuncu için Chelsea'ye teklif sunduğu ancak oyuncunun Türkiye'ye gelmek istememesi üzerine transferde geri adım attığı belirtildi.



MOHAMED ELNENY KİMDİR?
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Mohamed Elneny, 1992 doğumlu 27 yaşında. Arsenal ekibi ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mohamed Elneny, geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 8 karşılaşmada 379 dakika süre aldı gol yada asist üretemedi.