Fenerbahçe Cagliari maçı hangi kanalda? 2019 FB Cagliari hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Fenerbahçe Cagliari maçı hangi kanalda yayınlanacak? Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla girmeye hazırlanan Fenerbahçe, İtalyan temsilcisi Cagliari ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı yakından takip etmek isteyen taraftarlar, maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyorlar. Peki, Fenerbahçe Cagliari hazırlık maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Giriş Tarihi 07 Ağustos 2019, 16:29 Güncelleme 07 Ağustos 2019, 16:29
Fenerbahçe Cagliari maçı hangi kanalda? 2019 FB Cagliari hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta başlıyor?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Cagliari maçı hangi kanalda? Spor Toto Süper Lig'in başlamasına kısa süre kala Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın öğrencileri, bugün yeni sezon öncesinde Cagliari karşısında hazırlık maçına çıkıyor. Peki, Fenerbahçe Cagliari hazırlık maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte karşılaşmanın detayları...

FENERBAHÇE - CAGLİARİ MAÇI HANGİ KANALDA?

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Fenerbahçe ile Cagliari karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe - Cagliari maçı 7 Ağustos Çarşamba günü başlayacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

CAGLİARİ NİANGOLAN'I KİRALADI

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Cagliari, Inter'den Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan'ı kiraladı. Cagliari Kulübü, 31 yaşındaki Nainggolan'ın bir yıllığına kiralandığını duyurdu. Daha önce 2010-2014 yıllarında da Cagliari forması giyen Nainggolan, geçen sezon Inter'de 36 maça çıktı ve 7 gol attı.

TEMMUZ AYININ EN ÇOK KONUŞULANI FENERBAHÇE

Yapılan araştırmaya göre Temmuz ayında spor gündemine oturan takım Fenerbahçe olurken Napoliye transfer olan Eljif Elmas ise en çok konuşulan futbolcu seçildi. Medyadaki yerini korumayı başaran Fatih Terim, yine en çok konuşulan teknik direktör olarak öne çıkarken en çok konuşulan kulüp yöneticisi ise Ahmet Ağaoğlu oldu.

Medya Takip Merkezinin (MTM), hazırladığı Temmuz ayı spor haberleri raporu açıklandı. 2019-2020 sezonu öncesinde açılış kampını gerçekleştiren takımlar hazırlık maçları ile kendilerini test etti. Fenerbahçe, ilk hazırlık maçını oynadığı TFF 1'inci Lig ekibi Boluspor'u 2-0 mağlup etti. Galatasaray ilk hazırlık maçında FC Wili tek gol ile mağlup ederken, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde Pendikspor ile bir araya gelen Beşiktaş ise 2-1lik skor ile ilk hazırlık maçının kazananlarından oldu.

ELJIF ELMAS ARTIK NAPOLİ'DE

Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki Makedon orta saha oyuncusu Eljif Elmas, rekor bonservis bedeli karşılığında İtalyanın köklü kulüplerinden Napoli'nin yolunu tuttu. Yapılan anlaşmaya göre Fenerbahçe, bu transferden 16 milyon Euro garanti ücret ve performansa bağlı 3 milyon Euro bonus elde edecek. Fenerbahçe'nin en fazla bonservis bedeli kazandığı futbolcu unvanını Sow'un elinden alan Eljif Elmas, aynı zamanda Temmuz ayı içerisinde 9 bin 106 habere konu olarak, geride bırakılan ayın en çok konuşulan futbolcusu olmayı başardı.