Falcao baskısı! Galatasaray Falcao transfer için şartları sonuna kadar zorluyor

Modeste ve Alan transferlerinin gerçekleşmemesi sonrası taraftarlardan büyük tepki gören Sarı-Kırmızılı yönetim, Falcao konusunda benzer bir endişe yaşıyor... Oluşan büyük beklenti yönetim üzerinde baskı oluşturuyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2019 Güncelleme 07 Ağustos 2019, 07:52
Falcao baskısı! Galatasaray Falcao transfer için şartları sonuna kadar zorluyor

İÇİNDEKİLER



Radamel Falcao transferi için büyük uğraş veren Galatasaray, Monaco ile pazarlıklarını sürdürüyor... Sarı- Kırmızılı yönetim, Kolombiyalı yıldıza parçalı formayı giydirmek için bütün m şartları zorluyor. Ancak ortaya çıkan büyük beklenti aynı zamanda endişe de yaratıyor.


TEPKİ ÇOK BÜYÜK OLMUŞTU
Geçen sezon Modeste ve Alan transferlerinin bitmemesi sonrası taraftarlardan büyük tepki gören Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak aynı senaryoyu yaşamak istemiyor.


3 MİLYON EURO'YA BİLE RAZILAR
Bu nedenle yönetim bonservis bedeli ödemeden bitirmek istediği Falcao için 3 milyon Euro ödemeyi bile göze aldı. Çünkü sürecin uzaması çok büyük bir baskı yaratıyor.


EN GEÇ HAFTA SONU
Alınan bilgilere göre bu hafta sonuna kadar transferdeki sis perdesi kalkacak. Yönetim olumlu ya da olumsuz Radamel Falcao ile görüşmelere son noktayı koymayı planlıyor.


BÜTÜN GÖZLER BU İKİLİDE
Başkan Mustafa Cengiz ve İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Radamel Falcao'nun transferini bitirmek için büyük fedakarlık yapıyor