Trabzonspor Parma maçı ne zaman, saat kaçta? TS Parma hazırlık maçı hangi kanalda?

Bordo-mavililer Avusturya'da kamp yapıyor. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, İtalyan ekibi Parma ile hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Şimdi taraftarlar Trabzonspor Parma maçı ne zaman, saat kaçta sorularına yanıt arıyor. Peki, TS Parma hazırlık maçı hangi kanalda? İşte Trabzonspor Parma hazırlık maçına dair detaylar...

Giriş Tarihi 26 Temmuz 2019, 23:19 Güncelleme 26 Temmuz 2019, 23:19
Trabzonspor Parma maçı ne zaman, saat kaçta? TS Parma hazırlık maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Avusturya'nın Linz şehrinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-mavililer kamptaki 3'üncü hazırlık maçında İtalya'nın Parma takımıyla karşı karşıya gelecek. Peki, Trabzonspor Parma maçı ne zaman, saat kaçta? İşte maça dair merak edilenler...

TRABZONSPOR PARMA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trabzonspor, 5 günlük yoğun çalışma programının ardından bugün çalışmalarına ara verdi. Bordo-mavililer, yarın 19.30'da Ottensheim kasabasında Parma ile karşılaşacak.

TRABZONSPOR PARMA MAÇI HANGİ KANALDA?

Trabzonspor - Parma maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

SADECE MIKEL EKSİK

Avusturya'da yeni sezona hazırlanan Trabzonspor'da kadroda da toparlanmaya başladı. Bordo-mavililerde forvet oyuncusu Caleb Ekuban'ın da dün kampa dahil olmasıyla tek eksik yeni transfer Obi Mikel kaldı. Afrika Uluslar Kupası nedeniyle izin olan Mikel'in takıma Trabzon'da katılacağı ve burada kendisi için de imza töreni düzenleneceği kaydedildi.

KAMP SONA ERİYOR

Bu arada günü izinli geçirecek olan ve yarın Parma ile hazırlık maçı oynayacak olan Trabzonspor, 28 Temmuz günü yapacağı çalışmaların ardından 29 Temmuz'da da Verona takımı ile oynayacağı hazırlık maçı sonrası Avusturya kampını tamamlayıp Trabzon'a dönecek.