Galatasaray Falcao transferini bitirmek için seferberlik ilan etti

Sarı-Kırmızılı yönetim, ünlü menajer Jorge Mendes, aracılığıyla Falcao’yu iknaya çalışıyor. Ahmet Bulut ise Monaco kulübü ile masada... Galatasaray transferi bitirmek için bütün şartları zorluyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2019 Güncelleme 25 Temmuz 2019, 08:01
Galatasaray Falcao transferini bitirmek için seferberlik ilan etti

İÇİNDEKİLER



Cimbom Falcao ile yatıp Falcao ile kalkıyor!.. Sarı- Kırmızılılar, Kolombiyalı süper yıldızı bitirmek için tüm şartları zorluyor. Fatih Terim'den aldığı onay sonrası ginişimlere hız veren yönetim, dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes aracılığıyla Falcao ile pazarlıkları sürdürüyor.


PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR
Son olarak 2+1 yıllık sözleşme ve bonuslarla 6.5 milyon Euro'luk maaş teklifi yapan Galatasaray yanıt bekliyor. Alınan bilgilere göre Falcao 6 milyon Euro garanti ücret talep ediyor.


3 YILLIK SÖZLEŞMEDE DİRETİYOR
33 yaşındaki yıldızın ayrıca 3 yıllık sözleşmede direttiği belirtiliyor. G.Saray'ın yetkilendirdiği menajer Ahmet Bulut ise Monaco ile masada. Bulut, Falcao'yu en düşük maliyetle bitirmek için çaba harcıyor.


TEKLİF 2 MİLYON EURO
Kolombiyalı yıldızı bonservis bedeli olmadan vermekten vazgeçen Fransız kulübüne 2 milyon Euro teklif edildi. G.Saraylı taraftarlar heyecanla gelecek müjdeli haberi bekliyor.



MONACO YENİ ARAYIŞTA

Dizinde probleme rastlanan Andre Silva'dan vazgeçen Monaco, Falcao'yu takımda tutmayı düşünmüyor. Fransızlar şimdi yeni bir forvet arıyor.


KOLOMBİYA BASINI "BİTİYOR" DEDİ
Gelişmeler Kolombiya basınında da geniş yankı buluyor. El Pais gazetesi, "Falcao, G.Saray'a çok yakın" diye yazdı.


YENGEDEN ÇOK FLAŞ PAYLAŞIM
Falcao'nun eşi Lorelei Taron, Galatasaraylı taraftarları heyecanlardırdı. Miami'deki Nusr-Et'e giden Taron, havuç dilimi yerken videosunu paylaştı ve "Tipik Türk tatlısı" yorumunu yaptı. Bu paylaşım transfer mesajı olarak yorumlandı.