Son dakika transfer haberleri... Yıldırım Mert Çetin Fenerbahçe yolunda!

Fenerbahçe, Vedat Muriç transferinde Galatasaray'a attığı transfer çalımından sonra, Galatasaray'ın istediği bir başka oyuncuyu daha bitiriyor. Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, defans hattına yerli bir takviye yapıyor. Sarı-lacivertli kulüp, adı Galatasaray'la da anılan Gençlerbirliği forması giyen genç stoper Mert Çetin'i kadrosuna katmak üzere.

Giriş Tarihi 15 Temmuz 2019, 16:14 Güncelleme 15 Temmuz 2019, 16:14
Son dakika transfer haberleri... Yıldırım Mert Çetin Fenerbahçe yolunda!

İÇİNDEKİLER

Gençlerbirliği'nin genç stoperi Yıldırım Mert Çetin, Fenerbahçe ile anlaşma aşamasında. Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan ve iddialı bir kadro kurmak için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe'de takıma takviyeler yapılmaya devam ediyor.

Sarı-lacivertli ekip, Emre Belözoğlu, Vedat Muriç, Max Kruse, Gary Rodrigues, Allahyar Sayyadmanesh, Altay Bayındır ve Murat Sağlam'ın ardından Gençlerbirliği'nin Ümit Milli Takım'da da görev alan oyuncusu Yıldırım Mert Çetin'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Yapılan görüşmelerin ardından olumlu cevap alan sarı-lacivertli ekibin bu hafta transferi açıklaması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de 25 maça çıkan Yıldırım Mert Çetin, 1 gol kaydederken 4 kez de sarı kart gördü. 22 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe'den haber beklediği ve Gençlerbirliği'nin Erzurum'daki kampında veda hazırlıkları yapmaya başladığı bildirildi.