Beşiktaş'tan Kolodziejczak hamlesi! Avcı çok istiyor...

Timothee Kolodziejczak’ın Epureanu benzeri sol ayaklı bir stoper o-l duğunu söyleyen Abdullah Avcı, “Bize büyük katkı sağlar” ifadesini kullandı... Beşiktaş yönetimi, 27 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için büyük çaba harcıyor. Siyah- Beyazlılar, Tigres’e teklif yapıp beklemeye geçti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2019 Güncelleme 13 Temmuz 2019, 08:01
Beşiktaş’tan Kolodziejczak hamlesi! Avcı çok istiyor...

İÇİNDEKİLER

ŞU ana kadar transferde sessizliğini koruyan Beşiktaş'ta çalışmalar devam ediyor... Öncelikle sol stoper takviyesi isteyen teknik direktör Abdullah Avcı, Timothee Kolodziejczak'in mutlaka transfer edilmesi için yönetime rapor sundu.

SAVUNMAMIZI TOPARLAR
FRANSIZ stoperin Başakşehir formasını giyen Epureanu ile benzer özellikler taşıdığını söyleyen tecrübeli hocanın "Bize büyük katkı sağlar. Savunmamızı toparlar" dediği belirlendi.

GİRİŞİMLERE HIZ VERİLDİ
BEŞİKTAŞ yönetimi Avcı'nın raporu sonrası girişimlere hız verdi. Kolodziejczak'ın bonservisini elinde bulunduran Meksika Tigres'e kiralama teklifi yapıldı.

TİGRES SICAK BAKIYOR
TIGRES'in geçen sezon St.Etienne'e kiralık verdiği 27 yaşındaki futbolcuyu bu kez de Beşiktaş'a göndermeye sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında.