Galatasaray'dan ayrılan Eren Derdiyok resmen Göztepe'de

Galatasaray ile sözleşmesi biten Eren Derdiyok'un hangi takımda oynayacağı merak ediliyordu. Son dakika haberine göre Eren Derdiyok, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile anlaştı.Tecrübeli golcü, İzmir ekibi ile 2+1 yıllığına anlaşmaya vardı.

Giriş Tarihi 10 Temmuz 2019, 14:28 Güncelleme 10 Temmuz 2019, 14:49
Galatasaray’dan ayrılan Eren Derdiyok resmen Göztepe’de

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'dan ayrılan Eren Derdiyok, yeni sezonda Göztepe forması giyecek. Geçtiğimiz sezona Galatasaray'da başlayan Eren, ligin ikinci yarısında kadro dışı kalmıştı. Göztepe'nin kadrosuna katmak istediği oyuncuda mutlu sona ulaştı. Son dakika haberine göre; Tecrübeli golcü, İzmir ekibi ile 2+1 yıllığına anlaşmaya vardı.

Göztepe'nin Eren Derdiyok için hazırladığı tanıtım filmi dikkat çekerken, kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Son olarak Galatasaray'da forma giyen 1988 doğumlu oyuncu Eren Derdiyok'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladık.

Basel altyapısında forma giydikten sonra yine aynı takımda profesyonel futbol yaşantısına başlayan Eren daha sonra Bayer 04 Leverkusen takımına transfer oldu. Bayer 04 Leverkusen takımından Hoffenheim'a transfer olan Eren 2013-2014 sezonunda tekrar Bayer 04 Leverkusen takımında kiralık oynadı. Golcü oyuncu ülkemizde ise Kasımpaşa ardından Galatasaray formalarını giydi.

Eren'e Göztepe'mize hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.'