Fenerbahçe Vedat Muriç için Çaykur Rizespor'la masaya oturdu

Comolli, Vedat Muriç için Çaykur Rizespor’un sportif direktörü Yılmaz Bal’la İstanbul’da buluştu. Para+takas formülünü devreye soktu... Muriç'i en yüksek teklifi veren takıma satmak isteyen Rize, bugün Galatasaray'la da görüşecek. Golcü oyuncu için son karar verilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2019 Güncelleme 02 Temmuz 2019, 07:56
Fenerbahçe Vedat Muriç için Çaykur Rizespor’la masaya oturdu

İÇİNDEKİLER

Fener Vedat Muriç için atağa kalktı... Sarı-Lacivertliler'in sportif direktörü Damien Comolli, Galatasaray'ın da ısrarla istediği Kosovalı golcü için dün Rizespor'un sportif direktörü Yılmaz Bal'la İstanbul'da bir otelde masaya oturdu. Comolli, Muriç için teklifini sundu.

PARA+TAKASTA FUTBOLCU...
Rize Başkanı Hasan Kartal da Comolli-Bal görüşmesinde "Takas oyuncuları" konuşuldu dedi. Fenerbahçe para+takas formülü ile 24 yaşındaki folcüyü kadrosuna katmaya çalışacak.



GALATASARAY'LA GÖRÜŞECEKLER
Muriç'i en fazla para veren ekibe satmak isteyen Rize bugün G.Saray'la görüşecek. Sarı-Kırmızılılar'ın Kosovalı golcü için teklifinin 3 milyon 750 bin Euro olduğu biliniyor.

MURİÇ: ÖNCELİĞİM BELLİ
A Spor'a konuşan Muriç ise transferi için "Önceliğim belli, daha önce söyledim. Her iki takım da beni istiyor. Menfaatlerim önemli." dedi.



PAZARLIĞI A SPOR GÖRÜNTÜLEDİ
Muriç için yapılan Comolli - Yılmaz Bal görüşmesini A Spor'dan Mehmet Tekin görüntülemeyi başardı.