Avcı istedi Beşiktaş Ömer Toprak için düğmeye bastı

Siyah-Beyazlı yönetim, Kagawa’nın transferi sırasında iyi ilişkiler kurduğu Dortmund’la Ömer için görüşecek. Abdullah Avcı’nın takımda görmek istediği 29 yaşındaki stoper için yapılacak teklifin olumlu sonulaçnması bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Haziran 2019 Güncelleme 03 Haziran 2019, 07:57
Avcı istedi Beşiktaş Ömer Toprak için düğmeye bastı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'tan Ömer Toprak operasyonu... Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yeni hoca Abdullah Avcı ile yaptığı ilk görüşmede Ömer Toprak'ın adının ön plana çıktığı öğrenildi. Mirin'in performansından memnun olmayan yönetimin Dortmund'da 2 sezon oynayan Ömer için start verdiği belirlendi.

BAŞKAN ORMAN YÜRÜTECEK
Alman kulübünde geçen sezon sadece 14 karşılaşmada forma giyen Ömer Toprak'ın kiralanması için bu hafta ilk ciddi adımın atılması bekleniyor. Bu transferi Başkan Orman'ın bizzat yürüteceği ortaya çıktı.

AVCI BU TRANSFERİ ÇOK İSTİYOR
A Milli Takımı çalıştırdığı dönemde Ömer Toprak'a milli maçlarda şans tanıyan Abdullah Avcı'nın Ömer'in Vida ile uyumlu bir ikili oluşturacağını düşündüğü öğrenildi. Avcı'nın bu transferi çok istediği öne sürüldü.

DORTMUND'LA GÖRÜŞÜLECEK
Daha önce Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmayan Ömer Toprak'ın Avcı faktörü nedeniyle teklifi kabul edeceği iddia ediliyor. Beşiktaş'ın Kagawa transferinde iyi ilişkiler kurduğu Dortmund'u ikna etmesi bekleniyor.


BEŞİKTAŞ'A YEŞİL IŞIK
Ömer Toprak'ın Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinden sonra Beşiktaş'a gelmeye çok sıcak baktığı öğrenildi.