Fenerbahçe transferde bombayı patlatıyor! Şili basını Aranguiz'i açıkladı

Gelecek sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe, transferler için kollarını sıvadı. Şili basınında ise Fenerbahçe'nin transfer gündemi ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Şilililere göre Fenerbahçe, Bayer Leverkusen forması giyen Charles Aranguiz'in peşinde.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2019, 11:38 Güncelleme 31 Mayıs 2019, 11:38
Fenerbahçe transferde bombayı patlatıyor! Şili basını Aranguiz’i açıkladı

İÇİNDEKİLER

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geride bırakan Fenerbahçe, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak güçlü bir kadro için transfer çalışmalarını dört bir koldan yürütürken Şili basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Ülkede yayın yapan CDF adlı televizyon kanalı, resmi internet sitesi aracılığıyla okuyucularıyla paylaştığı haberde Sarı Lacivertliler'in Bayer Leverkusenli Charles Aranguiz ile ilgilendiğini yazdı.

Haberde Internacional'a döneceği konuşulan 30 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için Fenerbahçe'nin devreye girdiği belirtilirken Leverkusen'in talep ettiği bonservis bedelinini ise tam 8 milyon euro olduğu kaydedildi.

Daha önce menajerinin Internacional'in ikinci başkanı Roberto Melo ile bir görüşme gerçekleştirdiğini doğrulayan Aranguiz, iki ay evvel de kariyerine Leverkusen'de devam etmesinin çok zor olduğunu ifade etmişti.

Bu sezon Alman ekibiyle çıktığı 29 maçta 3 gol ve 8 asist kaydeden Şilili orta saha oyuncusunun kulübüyle bir yıl daha mukavelesi bulunuyor. Yıldız ismin güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro olarak gösteriliyor.