Düşme hattında kritik Pazar! İki takım daha bugün Süper Lig’e veda edecek

Göztepe bugün taraftarı önünde A.Gücü’nü yenerse Bursaspor ve Erzurum Süper Lig’e veda edecek. Bursaspor ise, Malatya'yı yenerek Göz-Göz'ün hatasını bekleyecek. Erzurumspor ise zoru başarmayı istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2019 Güncelleme 26 Mayıs 2019, 08:19
Düşme hattında kritik Pazar! İki takım daha bugün Süper Lig’e veda edecek

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de düşme hattında kritik pazar... Akhisarspor'un ardından lige veda edecek iki takım son hafta oynanacak maçların ardından belli olacak. Saat 19.00'da başlayacak maçlarda Göztepe-A. Gücü, Kayserispor-Erzurumspor ve Yeni Malatyaspor- Bursaspor maçları oynanacak. Göztepe son maçlar öncesinde en avantajlı takım. Sahasında A.Gücü ile karşılaşacak olan Göz-Göz maçı kazandığı taktirde kümede kalacak. Bursaspor ve Erzurum düşecek.



3 FİNAL VE 3 BİLİNMEYENLİ DENKLEM
Bursaspor, Malatyaspor'u yener Göz-Göz puan kaybederse Timsah ligde kalacak. Bursa berabere kalır, Göztepe yenilirse averaj hesapları devreye girecek. Erzurumspor ise Kayserispor'u yendikten sonra Bursaspor'un puan kaybetmesini, Göztepe'nin ise mağlup olmasını bekleyecek.

3'LÜ AVERAJDA ERZURUM!
Göztepe, Bursaspor ve Erzurum 35 puanda bitirirse, Dadaş ligde kalıyor.
Düşme hattındaki üç takımın puanları, Göztepe'nin yenilmesi, Bursaspor'un berabere kalması, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un galibiyet alması halinde 35'te eşitlenecek. Bu durumda ligde kalan taraf Erzurum temsilcisi olacak. Dadaşlar, Göztepe'ye karşı ikili averajda üstün​