Beşiktaş hoca arayışları için 3 ismi ön plana aldı! Abdullah Avcı... Lucescu... Tayfun Korkut...

Yönetim, daha önce Rumen hoca ile anlaşmasına rağmen son kararını vermedi. Abdullah Avcı’nın alacağı kararı bekliyor... Tayfun Korkut için de girişimlerin olduğu ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2019 Güncelleme 21 Mayıs 2019, 08:01
Beşiktaş hoca arayışları için 3 ismi ön plana aldı! Abdullah Avcı... Lucescu... Tayfun Korkut...

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör için gerisayım başladı... Şenol Güneş'in sezon sonunda takımdan ayrılacak olması nedeniyle arayışlarını sürdüren yönetim Lucescu'nun dışında Abdullah Avcı ve Tayfun Korkut seçeneklerini sıcak tutuyor. Yönetim Lucescu ile anlaşmasına rağmen Avcı ismi ön plana çıktı.

AVCI'NIN ADI ÖN PLANA ÇIKTI
Başakşehir'de şampiyonluğu son anda G.Saray'a kaptıran başarılı hocayı özellikle bazı yöneticilerin çok istediği ortaya çıktı. Fikret Orman'ın da Avcı'yı ciddi biçimde düşündüğü gelen bilgiler arasında.

KORKUT DA ADAYLAR ARASINDA
Lucescu ​ve Abdullah Avcı dışında Bundesliga'da görev yapan Tayfun Korkut'un da gündemde olduğu belirlendi. Beşiktaş Yönetimi'nin ay sonuna kadar yeni hocayı açıklamasına kesin gözüyle bakılıyor.

YALÇIN&BURUK RAFA KALKTI
Beşiktaş'ta daha önce gündeme gelen Sergen Yalçın, Tamer Tuna, Okan Buruk, Rıza Çalımbay ve Mehmet Özdilek isimlerinin ise yönetimin yaptığı değerlendirme sonrası rafa kaldırıldığı öğrenildi.