Son dakika: Erman Toroğlu'ndan Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası flaş iddia

Usta yazar Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Toroğlu'nun gündeminde siyah beyazlıların deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş ve kulüp başkanı Fikret Orman vardı.

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2019, 09:54 Güncelleme 14 Mayıs 2019, 09:59
Son dakika: Erman Toroğlu’ndan Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası flaş iddia

İÇİNDEKİLER



Spor Toto Süper Lig'de 32. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Karşılaşmayı A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında yorumlayan Sabah gazetesi yazarı Erman Toroğlu çarpıcı tespitlerde bulundu. Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'i eleştiren Toroğlu, başkan Fikret Orman hakkında da flaş ifadeler kullandı. İşte Toroğlu'nun o değerlendirmeleri...

"DÜN KONGRE OLDU BUGÜN..."
"İddia kaybolunca bazı şeyler kayboluyor. Matematik olarak var ama seyircinin yarısı yok. Seyircinin yarısı olmaması demek biz sizden ümidi kestik demek. Dün kongre olduk bugün 'Yönetim istifa' diye bağırıyor bir grup seyirci. Tribünden gelen ses öyleydi. Eski maçlarla uğraşıyorlar, hakemlere küfür var."

"ŞENOL GÜNEŞ, GALATASARAY MAÇINDA BİRAZ KORKAK ÇIKTI"
"Bu 11 Galatasaray maçında daha doğru olurdu. Şenol Güneş oraya biraz korkak çıktı. Maçtan önce de ben Beşiktaşlılarla konuştum, 'Bizim antrenör biraz korkak, görürsün öyle bir kadro çıkarır ki elimiz kolumuz bağlanır' dediler, öyle bir kadro çıktı."

"FİKRET ORMAN SEYİRCİYLE BARIŞAMADI"
"Beşiktaş camiasının bildiği bir isim Fikret Orman'ın rakibi, ama kamuoyunda bilinmiyor. Böyle bir isim çıkıp bu kadar rey alıyorsa o iş sakattır. Demek ki biraz daha şöyle bir isim çıksa Fikret Orman seçilemeyecek. Zaten Fikret Orman seyirciyle bir türlü barışamadı. Seyirci Şenol Güneş'le iyi, onu seviyor ama aynı sevgiyi başkanlarına göstermiyor Beşiktaş seyircisi."

"BİR TÜRLÜ ISINAMADILAR"
"Şenol Güneş, Beşiktaşlı değil Trabzonlu. Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi var. Fikret Orman, Beşiktaşlı... Beşiktaş seyircisi Şenol Güneş'i seviyor, Fikret Orman'ı bir türlü sevemedi. Ben Beşiktaş seyircisinin 'En büyük başkan bizim başkan' dediğini pek görmedim öyle, 30 bin kişi, 40 bin kişi. Bir türlü ısınamadılar. Bunun da sebebinin seyirci bilir, başkan bilir."

"SERGEN, BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜNE OYNUYOR"
"Biz Türküz, bizim de bazı özelliklerimiz var. Sergen de Beşiktaş teknik direktörlüğüne oynuyor. Ben Sergen'le TRT'de çalıştım 5-6 ay. 'Hoca ben bir büyük takım veya milli takım... Ben aşağılarda fazla kalmak istemiyorum, aşağılarda fazla kalırsam bırakırım, aşağıda fazla kalırsam zaten yapmam bırakırım, ben yukarı çıkacağım' dedi. Bu fırsat da her zaman gelmez."