Fenerin kurtarıcısı Mathue Valbuena

Harun’un büyük hatasıyla geriye düşen Sarı-Lacivertliler; Eljif, Valbuena ve Soldado’nun golleri ile kazandı... 7.5 ay sonra deplasmanda üç puan aldı. Fransız yıldız 1 gol ve 1 asistle Fenerbahçe'yi bir kez daha ipten aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2019 Güncelleme 05 Mayıs 2019, 07:59
Fenerin kurtarıcısı Mathue Valbuena

İÇİNDEKİLER

FENER hayata döndü... 31. haftaya düşme korkusunu üzerinden atamadan giren Sarı-Lacivertliler, Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-1 yenerek derin bir oh çekti. 9'da Soldado'nun şutu direkten döndü. 13'de Neustaedter'in geri pasında Harun, topu ayağının altından kaçırdı ve top ağlara gitti: 1-0.

ISLA ATTI, VAR İPTAL ETTİ
Ancak Fener 7 dakika sonra yanıt verdi. Valbuena'nın ortasına Eljif penaltı noktası üzerinden kafayı vurdu: 1-1. 40. dakikada Isla topu ağlara yolladı. Ancak VAR ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

VALBUENA KLASINI GÖSTERDİ
51'de Perica çok müsait pozisyonda topu dışarıya vurdu. 63'te Dirar'ın defanstan seken şutunu Scuffet kornere çeldi. 72'de Valbuena frikikten çok şık bir golle Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçirdi.

EKİCİ GİRDİ ASİSTİNİ YAPTI
75. dakikada Mehmet Ekici'nin asistinde Soldado'nun golüyle fark ikiye çıktı: 1-3. 83. dakikada Perica'nın kafa vuruşu direkten döndü. Kalan dakikalarda başka gol gelmedi ve maç 3-1 bitti.