Son dakika: Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüs devrildi! Josef Sural hayatını kaybetti

Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu Alanyaspor'da forma giyen Josef Sural hayatını kaybetti. Araçta bulunan diğer futbolcular da yaralanırken, Sural'ın ölüm haberini Alanyaspor resmi twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Giriş Tarihi 29 Nisan 2019, 03:46 Güncelleme 29 Nisan 2019, 11:52
Son dakika: Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüs devrildi! Josef Sural hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER

Alanyasporlu futbolcular Steven Caulker, Djalma Campos, Wanderson Baiano, Papiss Demba Cisse, Isaac Sackey, Welinton Souza ve Josef Sural Kayserispor maçı sonrası, Kayseri'den özel araçla Alanya'ya dönerken kaza geçirmişlerdi. Bu kaza sonucu Alanyasporlu 3 futbolcu, yaralanmıştı. Yaralı futbolcular arasında durumu kritik olan Josef Šural hayatını kaybetti.

HASTANEDEN AÇIKLAMA!

"Dün gece yaşanan trafik kazasında Josef Sural isimli değerli futbolcumuzu kaybettik. Kafa travması, çökme kırıkları, kot kırıkları, batında bir kanaması, alt ekstremitelerin her ikisinde de kırık tespit edildi. Acilen ameliyata aldık. Gereken tüm müdahaleleri yaptık ama hipovelemik şoktan hastamızı kurtaramadık. Tüm futbol camiasının başı sağ olsun. Diğer oyuncuların hayati tehlikesi yok, küçük kırıkları olanlar var, sadece Sural'i kaybettik. Hastaneye geldiğinde kafa, göğüs, bacak, kol ve ayak bileklerinde çoklu kırıkları vardı. Ekibimiz hızlı bir şekilde müdahale etti ancak iç kanaması da olan hasta tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çok üzgünüz"

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ

TFF'DEN SURAL KARARI!
"Aytemiz Alanyaspor Kulübü futbolcusu Josef Sural'ın vefatı sebebiyle, 29 Nisan-6 Mayıs 2019 tarihleri arasında oynanacak olan tüm profesyonel lig müsabakaları öncesinde saygı duruşu yapılacak."

NE OLMUŞTU?
İstikbal Mobilya Kayserispor deplasmanından Antalya'ya dönen Aytemiz Alanyasporlu futbolcuları taşıyan bir VIP minibüs Alanya yakınlarında kaza yaptı. İçinde 7 futbolcu ile 2 sürücünün olduğu belirtilen minibüste 1'i ağır 3 futbolcu yaralandı.

*Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan Josef Sural açıklaması

Aytemiz Alanyaspor'un dün deplasmanda oynadığı Kayserispor maçının ardından futbolcular Steven Caulker, Djalma Campos, Wanderson Baiano, Papiss Demba Cisse, Isaac Sackey, Welinton Souza ve Josef Sural kiraladıkları VIP minibüsle takımdan ayrı olarak dönüşe geçti. Kayseri'den bir firmadan kiralandığı belirtilen ve sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen minibüs saat 02.30 sıralarında Alanya'ya bağlı Dinek mevkii yakınlarında sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki su kanalına girip yan yatarak sürüklendi.

Kazada futbolculardan Josef Sural başını çarparak ağır yaralanırken, Welinton Souza ve Isaac Sackey ise hafif şekilde yaralandı. Diğer futbolcular ve 2 sürücü ise kazayı yara almadan atlattı. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralı futbolcular ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından minibüsün 2 sürücüsü ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Sürücülerden birinin ifadesinde olayın şokuyla kazayı hatırlamadığını söylediği belirtildi.

YÖNETİCİLER, TEKNİK HEYET, ARKADAŞLARI VE YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ
Minibüste bulunan futbolcuların yakınları ile Aytemiz Alanyasporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular da kazayı haber alır almaz hastaneye geldi. Durumu ciddi olan, kafasından darbe aldığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlenen Josef Sural ise ameliyata alındı. Josef Sural'ın kısa süre önce doğum yapan eşi de haberi alıp, hastaneye geldi. Isaac Sackey'nin kolunda çatlak, Welinton Souza'nın ise kafasında şişlik oluştuğu belirtildi.