Bir Fenerbahçe klasiği! Sarı-lacivertliler üst üste 5. kez Final-Four’da

Kaunas’taki mücadeleyi baştan sona üstün götüren Kanarya, birkez daha son dört takım arasına kaldı.Seriyi 3-1'le geçen Sarı-Lacivertliler, Baskonia'daki Final-Four'da Anadolu Efes veya Barcelona ile eşleşecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2019 Güncelleme 26 Nisan 2019, 07:59
Bir Fenerbahçe klasiği! Sarı-lacivertliler üst üste 5. kez Final-Four’da

İÇİNDEKİLER

Helal olsun sana Kanarya... THY Euroleague Play-Off serisi 4. maçında Zalgiris Kaunas'ı deplasmanda 99-82 yenen Fenerbahçe Beko üst üste 5. kez Final-Four biletini aldı. Sarı-Lacivertliler, Baskonia'daki organizasyonda Efes-Barcelona serisinin galibiyle eşleşecek.

​FARK 17 SAYIYA KADAR ÇIKTI
Maçın hava atışıyla beraber rakibine büyük üstünlük kuran Fenerbahçe Beko bir ara 17 sayı farkla öne geçtiği ilk çeyreği 30-16 önde tamamladı. Sarı-Lacivertliler soyunma odasına da 49-41 önde girdi.

​HÜCUMDA MÜKEMMELDİK
Fener üstün oyununu 3. ve 4. çeyrekte de sürdürdü. Özellikle Dixon, Vesely ve Sloukas'ın hücum performansıyla Zalgiris'in farkı eritmesine izin vermeyen temsilcimiz seriyi 3-1 kazanarak hedefine ulaştı.



FENER'DEN EFES'E: SIRA SİZDE
Zalgiris Kaunas zaferinin ardından Fenerbahçe Beko'yu ilk kutlayan ezeli rakibi Anadolu Efes oldu... Sarı-Lacivertliler bu güzel jeste, "Yarın sıra sizde, bekliyoruz" mesajıyla yanıt verdi.