Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumladı

Usta yorumcu Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu. Hasan Ali Kaldırım'ın gördüğü kırmızı kartı yorumlayan usta yorumcunun hedefinde sarı lacivertli o isim de vardı...

Giriş Tarihi 14 Nisan 2019, 20:29 Güncelleme 14 Nisan 2019, 20:36
Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumladı

İÇİNDEKİLER



Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Galatasaray'ı konuk etti. Usta yazar Erman Toroğlu merakla beklenen dev maçı A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında yorumladı. Usta yorumcu Fenerbahçeli futbolcu için sert eleştirilerde bulundu. İşte Toroğlu'nun dev maça dair yorumları...

"BELHANDA ALAKASIZ BİR KART GÖRDÜ"
"İlk 45 dakikada tempo hiç yok. İki taraf da birbirini deniyor. Etkili bir şey yok. Çok fazla gayret de yok. Hasan Ali Kaldırım atılana kadar maç sönük geçiyordu. Bazen 1 kişi fazla takım kendini kilitler. '1 kişi eksik takıma karşı nasıl oynanır'ı oynayamaz."

"Belhanda çok alakasız bir kart gördü. Niye o kartı görüyorsun, ne gereği var. Valbuena'nın gördüğü kart. Ne gereği var? Belhanda'nın sarı kartı doğru."

HASAN ALİ KALDIRIM'IN GÖRDÜĞÜ KIRMIZI KART HAKKINDA
"Hiç başlamadan bitirelim. Hakem sarı kartı göstermekle hata yaptı. Pozisyon bence net kırmızıydı. Ben kırmızı diye ısrar ettim. 'Kaleci gelir miydi, mesafe ne kadardı, Diagne topu stop ettirebilir miydi, top havadan geldi…' diye sorular vardı. İkinci seyrettikten sonra net kararımı verdim. Kırmızıydı. Sarı verdi, sonra VAR'dan çağırdılar, geldi kırmızı. Bence doğru. Zaten Hasan Ali Kaldırım'ın vücut diline baktım. Yaptığı anda pişman oldu. Yapma ya, daha çok oynanacak dakika var. Bence Hasan Ali hata yaptı."

"TOLGAY ARSLAN KENDİNİ MESSİ ZANNEDİYOR"
"Galatasaray da aman aman oynamıyor. Fenerbahçe'ye göre biraz daha şekilliler. Biraz daha alıyorlar, veriyorlar. Mesela Tolgay yok. Ne oynuyor Tolgay? Anlamıyorum. Tolgay kötü futbolcu değil ama kendini olduğundan daha fazla futbolcu görüyor. Bütün hatası o. Kendini Messi zannediyor. Fena topçu değil ama kendisinin düşündüğü topçu da değil. "