Güneş'in Milli Takım'ı beğenildi! Futbol otoritelerinden Şenol Güneş'e tam not

“Güneş özlediğimiz Milli Takım’ı geri getirdi. Gençlerle tecrübelileri kaynaştırdı. Lucescu robot gibiydi. O ise kulübede maçı yaşadı. A Milli Takım'da Güneş'le birlikte kötü elektrik gitti. Şenol hoca takıma bir enerji getirdi."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2019 Güncelleme 24 Mart 2019, 08:01
Güneş’in Milli Takım’ı beğenildi! Futbol otoritelerinden Şenol Güneş’e tam not

İÇİNDEKİLER




A Milli
Takım, Arnavutluk'u 2-0 yenerken Şenol Güneş futbol otoritelerinden tam not aldı. Güneş'in takımda enerji yarattığı görüşü ağırlık kazanırken Milli Takım'ın oynadığı oyun da beğenildi. İşte futbol otoritelerinin görüşleri:

GÜNEŞ FARKINI ORTAYA KOYDU
Oyuncuların saha içindeki dayanışmaları ve birbirlerine yardımları ve Şenol hocayla iletişimleri özlediğimiz Milli Takım'ı getireceğini gösteriyor. Bu çocukların hepsi ilk kez birlikte oynadı. Güneş'in tecrübeli isimlerle gençleri kaynaştırması çok iyiydi. Lucescu bunu hiç yapmamıştı. Bu da Güneş'in farklılığını gösteriyor. Bu takım gruptan çıkacak. (İlker YAĞCIOĞLU)


GÜNEŞ'LE KÖTÜ ELEKTRİK BİTTİ
Şenol Güneş'in takıma çok katkısı olduğu kesin. Hem tecrübeli oyuncuları çağırdı ve gençlerle çok iyi bir karma yaptı. Belki ilk maçımızda iyi oynamadık ama kazanma adına planlar tuttu. Burada Şenol hocanın farkı var. Milli Takım'da artık kötü elektrik gitti. Halkımız yeniden Milli Takım'a sahip çıktı. Bu Şenol hocayla başladı. Fransa ile gruptan çıkarız. (Evren TURHAN)


HOCANIN VARLIĞI GALİBİYETE YETTİ
Zirvede Şenol Güneş'in gelmesi takıma bambaşka bir hava getirdi. Bu takım daha iyi olacak. Gençlerle, tecrübeliler çok iyi kaynaştı. Şenol hoca zaten kendini kanıtlamış bir hoca ve oyuncular içinde büyük etkileri var. İlk maçlar çok önemlidir. Hedefe galibiyetle başlamak çok önemli. Şenol Güneş'in varlığı oyuncular üzerine güneş gibi doğdu. Bu takım gruptan çıkar. (Hami MANDIRALI)


MİLLİ TAKIM'A GÜNEŞ DOĞDU
Güneş tercihinin ne kadar doğru olduğunu Arnavutluk önünde gördük. Lucescu kulübede robot gibiydi. Şenol hoca maçı oyuncularıyla birlikte yaşadı. Şenol Güneş'in Cenk-Burak ikilisini çift santrfor olarak oynatması cesaret göstergesiydi. Sonuçta Milli Takım üzerine nihayet güneş doğdu. Halkın takımını yeniden yaratmaya yeniden hoş geldin Şenol hoca. (Levent TÜZEMEN)


GÜNEŞ'İN GELİŞİ HAVAYI DEĞİŞTİRDİ
Şenol hocanın farkını görmek için önemli bir maçtı. Şenol hoca 2002'de büyük bir başarı ile başlayan ama yarıda kalan hikayenin 2020'ye evrilen finali yapma fırsatıydı aynı zamanda. Şenol hocanın takımı ilk maçında kenarları çok kullanmayan, orta sahayı iyi tutan, rakibe ani baskı yapan bir profil çizdi. Güneş'li Milli Takım daha da başarılı olacaktır. (Hakan ÜNSAL)