Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane yine pantolon gazisi!

Zinedine Zidane yeniden Real Madrid'de! Fransız teknik adam düzenlenen bir imza töreni ile dokuz ay sonra ikinci kez Real Madrid'in teknik adamlık koltuğuna oturdu. Ancak törende dikkat çeken başka bir detay vardı. O da daha önce pantolon kazaları ile adından söz ettiren Zidane'nın giydiği pantolon.

Giriş Tarihi 13 Mart 2019, 14:49 Güncelleme 13 Mart 2019, 14:53
Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane yine pantolon gazisi!

İÇİNDEKİLER

Fransız teknik direktör Zinedine Zidane, Real Madrid'in Solari ile yollarını ayırmasının ardından, dokuz ay sonra yeniden takımın başına geçti. Zidane için yapılan resmi açıklamanın ardından kulüp binasında dün bir imza töreni düzenlendi.

Törene eşi Veronique Zidane'la birlikte katılan 46 yaşındaki teknik adamın stili, en az İspanyol devi Real Madrid'e gelişi kadar konuşuldu.

Haki tonlarında bir blazer ceketle, paçaları bir hayli yukarıdan kıvrılmış 400 euro'luk Dsquared2 marka dar jean pantolon giyen teknik direktörün stili özellikle sosyal medyada çok eleştirildi.

Sosyal medyada Zidane'nın pantolonuyla ilgili yapılan esprili yorumlardan bazıları şöyleydi:

"Buradayım çünkü yeni bir kota ihtiyacım var.

"Bu kotunun ardından hemen kovulmalı."

"Yılların efsane ismi Zidane kariyerini bu kotla mahvetti."

"Zidane'nin evine giren hırsız, çamaşır makinesini çaldı. Sadece eşinin jean pantolonunu bıraktı. Paçaları kısa gelince de hemen bir ekleme yaptırıp imza törenine yetiştiler."

Zidane'ın pantolon konusunda yaşadığı tek macera bu değil...

PANTOLON GAZİSİ

Zinedine Zidane'nın daha önce iki defa maçlarda pantolonu yırtılmış. Bunlardan biri Wolfsburg maçıydı.

Bir diğeri ise Manchester City maçıydı.