İşte Ali Koç’un vizyonu! Fenerbahçe borçları için bağış kampanyası başlatıyor

Yakın zamanda start alacak kampanyayı F.Bahçe taraftarları eleştirirken, sosyal medyada “Ali Koç’un vizyonu bu muydu?” yorumları yapıldı. G.Saray ve Beşiktaş taraftarları da F.Bahçe’nin bağış kampanyasını ti’ye aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2019 Güncelleme 07 Mart 2019, 08:02
İşte Ali Koç’un vizyonu! Fenerbahçe borçları için bağış kampanyası başlatıyor

İÇİNDEKİLER



F.Bahçe
Başkanı Ali Koç, kulübü finansal açıdan ayağa kaldırmak için bağış kampanyası düzenliyor. Yakın zamanda start alacak kampanyayı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları eleştirdi. Taraftarlar, "Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hep vizyondan bahsediyor. Bahsettiği vizyon kulübe bağış mıydı?" yorumu yaptı.


DERT TARAFTARIN OMUZUNDA
G.Saray ve Beşiktaş taraftarları bağış kampanyasını ti'ye alırken, F.Bahçeli taraftarlar ise, "Sportif açıdan üzüntüyü çeken taraftar. Ekonomik açıdan da mı sıkıntıyı taraftar çekecek" ifadelerini kullanıyor.


​KARAÇAM AÇIKLAMA YAPACAK
Bağış kampanyasında alt limit 10 TL. Bağış kampanyasıyla ilgili olarak Yapı Kredi Bankası'nın da bir çalışma yaptığı öğrenildi. Fenerbahçe yöneticisi Burhan Karaçam konuyla ilgili açıklama yapacak.


​İKİ AİLEDEN 15 MİLYON LİRA
Fenerbahçe'de ilk büyük bağışlar ise Dinçkök ve Koç ailelerinden gelecek... Dinçkök ailesinin Fenerbahçe'ye 5 milyon lira, Koç ailesinin ise 10 milyon lira bağış yapacağı öğrenildi.