Mustafa Denizli'nin sağlık durumu nasıl? Son durum ne?

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli hastaneye kaldırıldı. Şimdi birçok kişi Mustafa Denizli'nin durumunu merak ediyor. Peki, Mustafa Denizli'nin sağlık durumu nasıl? İşte merak edilen tüm detaylar...

Giriş Tarihi 04 Mart 2019, 21:29 Güncelleme 04 Mart 2019, 22:48
Mustafa Denizli’nin sağlık durumu nasıl? Son durum ne?

İÇİNDEKİLER

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Trabzonspor maçının devre arasında rahatsızlandı. Deneyelimli çalıştırıcı rahatsızlığının ardından hastaneye kaldırıldı. Şimdi insanlar Mustafa Denizli'nin sağlık durumu nasıl sorusuna büyük bir merakla yanıt arıyor. İşte Mustafa Denizli'nin son durumu...

MUSTAFA DENİZLİ'NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kasımpaşa'nın Trabzonspor ile oynadığı ve ilk yarısını 2-0 geride kapattığı müsabakanın devre arasında Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli rahatsızlık geçirdi. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan deneyimli çalıştırıcının yerine, yardımcı antrenör Sarp Yiğit ikinci yarıda takımın başında sahaya çıktı.

Tansiyonunun düşmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan deneyimli çalıştırıcının kontrol amaçlı hastaneye gittiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Mustafa Denizli yaptığı açıklamada, "İkinci golden sonra doktorumuz ufak bir sinirlenme gördü ve tansiyonumu ölçmek istedi. Tansiyonum da yüksek çıktı ama ben her maça yüksek tansiyonla çıkıyorum zaten. Tedbir amaçlı ısrar edince geri çeviremedim. Biraz yüksek çıktı o kadar. Gayet iyiyim. Her şey yolunda" şeklinde konuştu.

MUSTAFA DENİZLİ KİMDİR?

Mustafa Denizli, 10 Kasım 1949 tarihinde Alaçatı, İzmir'de dünyaya geldi. Futbola 1962 senesinde Altay altyapısında başlayan Denizli, ilk profesyonel sözleşmesini de senesinde Altay ile imzaladı.

Mustafa Denizli, Sol açık mevkinde oynamış Türk solak millî eski futbolcudur. 1987 yılından itibaren teknik direktör olarak görev yapmaktadır. Süper Lig'de 3 büyük takım olan; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da şampiyonluk yaşayan tek teknik direktördür.