Atletico Madrid ve Sevilla Galatasaraylı Marcao'yu izlemeye aldı

Devre arası transfer döneminde Galatasaray scout ekibinin raporu doğrultusunda Portekiz'in Chaves ekibinden 4 milyon euroya transfer edilen 22 yaşındaki Marcao, başarılı performansı ile Atletico Madrid ve Sevilla gibi ekiplerin radarına girdi.

Giriş Tarihi 27 Şubat 2019, 11:20 Güncelleme 27 Şubat 2019, 11:20
Atletico Madrid ve Sevilla Galatasaraylı Marcao’yu izlemeye aldı

İÇİNDEKİLER

Sarı-Kırmızılı ekibin scout raporları doğrultusunda aldığı Marcao, ortaya koyduğu performansla adından söz ettiriyor. Brezilyalı stoperi izleyen İspanyol ekipleri, Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

SEVİLLA VE ATLETİCO İSTİYOR
Mücadeleci yapısının yanı sıra yüksek tekniği ve topu oyuna sokmaktaki başarısıyla dikkat çeken Marcao, Avrupa Ligi'nde oynanan Benfica maçlarından izlendi ve tam not aldı. Portekiz Ligi'nin alt sıra takımlarından biri olan Chaves'ten 4 milyon euroya alınan Marcao için şimdiden sarı-kırmızılı ekiple temasa geçen takımlar var.

Atletico Madrid ve Sevilla kulüplerinin gözlemcileri 2 hafta sonra TT Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Antalyaspor mücadelesinde bir kez daha 22 yaşındaki futbolcuyu izleyecek.

Sezon sonunda bazı yıldızlarını satmayı planlayan Galatasaray'ın, Marcao'yu ise yüksek bir bonservis bedeli dışında göndermeyi düşünmediği ifade ediliyor.