Beşiktaş - Fenerbahçe atılacak ilk gol hiç sıradan değil!

İki takım arasındaki son 28 resmi maçta ilk golü atan taraf sadece 3 kez kaybetti. İlk golü bulan takım bu maçların 17’sinden galip ayrıldı... İlk golü atan takımın kaybettiği derbilerin 2'sini Fenerbahçe, 1'ini ise Beşiktaş yaşadı. Atılacak ilk gol bu derbide her zamankinden daha önemli...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2019 Güncelleme 23 Şubat 2019, 07:57
Beşiktaş - Fenerbahçe atılacak ilk gol hiç sıradan değil!

İÇİNDEKİLER



Beşiktaş
ile Fenerbahçe Pazartesi günü oynanacak derbi maça hazırlanırken, iki takım arasında oynanan son 28 müsabakada ilk golü atan takımların sadece 3 kez yenilmesi dikkati çekiyor. 24'ü Süper Lig, 3'ü Türkiye Kupası, biri de Süper Kupa olmak üzere son 28 randevuda, öne geçen takım, sahadan 3 kez mağlup ayrıldı.


SADECE 1 MAÇ GOLSÜZ BİTTİ
Bu karşılaşmalarda öne geçen taraf 17 kez kazandı, 7 kez berabere kaldı. İki ekip arasındaki 1 müsabaka ise golsüz sona erdi. Sarılacivertliler, öne geçtikleri maçların 13'ünü kazanırken, 2'sini beraberlikle tamamladı.


İLK GOLÜ ATAN KONTROL EDİYOR!
Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında öne geçtiği iki karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş ise rakibi karşısında öne geçtiği 10 karşılaşmadan 4'ünü kazandı. 5'inde berabere kaldı, bir maçı ise puansız tamamladı.



İLK GOL F.BAHÇE İÇİN DAHA ÖNEMLİ
Fenerbahçe için belki de bu derbide öne geçmek çok daha büyük bir önem taşıyor. Çünkü bu sezon Fenerbahçe geriye düştüğü maçlarda sadece ilk haftadaki Bursaspor maçını 2-1 kazanmıştı