Fenerbahçe'nin penaltı isyanı! İşte o pozisyon

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında Zenit ile oynadığı maçın 14. dakikasında Eljif Elmas'ın başrolünde olduğu bir hava topu mücadelesinde sarı lacivertlilerin penaltı beklentisi cevap bulmadı. İşte o anlar...

Giriş Tarihi 21 Şubat 2019, 21:53 Güncelleme 21 Şubat 2019, 21:55
Fenerbahçe’nin penaltı isyanı! İşte o pozisyon

İÇİNDEKİLER



UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Fenerbahçe, Saint-Petersburg Stadyumu'nda Rus ekibi Zenit'e konuk oldu.



Zenit, karşılaşmanın 4. dakikasında Magomed Ozdoyev'in golüyle 1-0 öne geçerken 14. dakikada yaşanan bir hava topu mücadelesinde Fenerbahçeli futbolcular penaltı bekledi.



Ceza sahası içinde Zenitli Sardar Azmoun'un kendi kalesine doğru havalandırdığı topa Eljif Elmas hareketlendi. Aleksandr Anyukov, topa havalanmak üzere olan Eljif'i, sol eliyle iterek yere düşürdü ancak karşılaşmanın İngiliz hakemi Michael Oliver oyunu devam ettirdi.

Görüntü: beIN Sports



Oliver, geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Juventus'un Real Madrid'i 3-1 mağlup ettiği maçın son dakikalarında Medhi Benatia'nın Lucas Vazquez'e yaptığı müdahalede Real Madrid lehine tartışmalı bir penaltı kararına hükmetmiş ve devamında şiddetli itirazlarda bulunan Gianluigi Buffon'u kırmızı kartla oyun dışında bırakmıştı.