Fatih Terim, Benfica maçı öncesi net konuştu: Bizim için ölçü olacak

UEFA Avrupa Ligi’nde Benfica gibi önemli bir takımı elersek ondan sonra bazı şeyleri net konuşabiliriz... Benfica maçları, Galatasaray için iyi bir ölçü olacak. Galatasaray her kupaya talip olmak için oynar, hedefi budur...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2019 Güncelleme 14 Şubat 2019, 09:36
Fatih Terim, Benfica maçı öncesi net konuştu: Bizim için ölçü olacak

İÇİNDEKİLER



G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Benfica maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Terim, "Benfica gibi önemli bir takımı elersek ondan sonra bazı şeyleri net konuşabiliriz. Benfica, Galatasaray için iyi bir ölçü olacak. Galatasaray her kupaya talip olmak için oynar, hedefi budur" ifadelerini kullandı.


TARAFTARIN İSTEĞİNİ BİLİYORUM
Terim, "Galatasaray taraftarı sabırsızdır ama bizim olduğumuz yerde sabır sınırsızdır. Sağ olsunlar sözlerimiz için bize sabır göstermişlerdir. Galatasaray seyircisinin ne istediğini en iyi bilenlerdenim" dedi.


TRANSFERLER CUK OTURDU!
Tecrübeli hoca, "Trabzon maçında gördük ki devre arasındaki değişikliğin bizi ne kadar ileri götürebileceği çok açık. Oyunu elinde tutan, pozisyon bulan bir G.Saray vardı sahada" diye konuştu.


BU OYUN SONUCA GÖTÜRÜR
Terim, "Sonuç ne olursa olsun zevk alan ve keyif veren bir oyun anlayışı oturtmaya çalışıyoruz. Biz de kulübeden zevk almalıyız, oyuncular da oynarken zevk almalı. Bu oyun zaten sizi sonuca götürür" dedi.