Galatasaray-Trabzon maçını katleden Ümit Öztürk’e tepkiler çığ gibi büyüyor!

Ümit Öztürk’e sosyal medyada ‘kör değil nankör’ benzetmesi yapıldı... Otoriteler de özellikle Trabzon’un penaltısını VAR’da görmesine rağmen vermeyen, Diagne’yi atamayan Öztürk’ü adeta topa tuttu. Ahmet Çakar, "MHK, Türk hakemliğini yönetmek yerine bazı tetikçi hakemler atayıp soykırım yaptırıyor" derken, Gürcan Bilgiç", VAR'a rağmen izleyip penaltıyı vermiyorsa balans ayarı yapılıyordur" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2019 Güncelleme 12 Şubat 2019, 08:00
Galatasaray-Trabzon maçını katleden Ümit Öztürk’e tepkiler çığ gibi büyüyor!

İÇİNDEKİLER



(ÖZEL FOTOĞRAF - MUSTAFA NACAR)

Ümit
Öztürk'ün Galatasaray- Trabzonspor maçındaki yönetimi Türkiye'nin gündemine oturdu. Öztürk için sosyal medyada "Kör değil, mesleğine ve ekmek yediği yere ihanet eden bir nankör" yorumu yapıldı. Otoriteler de Öztürk hakkında zehir zemberek konuştu.


​EN KÖTÜSÜ ART NİYET
Ekuban'ın penaltısını sahada atladın. VAR'a gidip baktın. Ona rağmen vermiyorsan ya körsün ya futbolu bilmiyorsun ya da art niyetlisin. En kötüsü herkesin 3. şıkta birleşmesi.

İLKER YAĞCIOĞLU




PİSLİKLERİN ÜSTÜNÜ ÖRTÜYOR
MHK, Türk hakemliğini yönetmek yerine bazı tetikçi hakemler atayıp soykırım yaptırıyor. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu pislikleri sürekli kapının altına itiyor. Ama çember daralıyor.

AHMET ÇAKAR




ASSIN DÜDÜĞÜNÜ GİTSİN

Trabzonspor gencecik çocuklarla sahaya çıktı. Onların alın terini çaldılar. Maçı yönetmedi adeta katletti. VAR'da izleyip vermemek ne almala geliyor. Assın düdüğünü gitsin.

HAMi MANDIRALI



O ANDA NE DÜŞÜNDÜ?
Hakem VAR'a rağmen izleyip eğer o penaltıyı vermiyorsa mutlaka bir balans ayarı yapılıyordur. Muhteşem bir ironi var görüntüde. Acaba Ümit Öztürk o anda ne düşündü?

GÜRCAN BiLGiÇ

OLAY YARATAN GÖRÜNTÜ
Ülke gündemine oturan Ümit Öztürk'ün Fatih Terim'le şok edici görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Öztürk'ün eşi ve çocuklarının geçen sezon çok tartışılan Alanya maçı sonrası Fatih Terim'le fotoğraf çektirmesi dikkatleri çekiyor.



GÜRÜLTÜDEN DUYAMADIM
Öztürk, Nagatomo'nun küfürü için de "Çok gürültü vardı, duyamadım" diyerek kendisini savundu.

KARAR VERİLDİ: SEZONU KAPATTI
TFF kararlarıyla olay yaratan Ümit Öztürk'ü cezalandıracak... Hem maç görüntüleri hem de raporları inceleyen TFF, uzun bir süre Öztürk'e maç vermeyi düşünmüyor. Öztürk'ün sezonu kapattığı da iddialar arasında yer alıyor.