Tolgay Arslan ve Serdar Aziz Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Beşiktaş’tan Tolgay Arslan’ı 3.2 milyon Euro’ya transfer etti. 2.3 milyon Euro karşılığında Galatasaray’la olan sözleşmesini fesheden Serdar Aziz de dün akşam Sarı-Lacivertliler’e imza attı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2019 Güncelleme 31 Ocak 2019, 08:00
Tolgay Arslan ve Serdar Aziz Fenerbahçe’de

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe, Beşiktaş'tan Tolgay Arslan ve G.Saray'dan Serdar Aziz'i kadrosuna kattı. Tolgay için Beşiktaş'la önce 2.5 milyon Euro+Şener Özbayraklı karşılığında anlaşan Fener, Şener'in takasta gitmek istememesi üzerine fiyat artırarak transferi bitirdi.

TOLGAY'A 3.2 MİLYON EURO
Tolgay için Beşiktaş'a son olarak 3 milyon 200 bin Euro teklif eden Fenerbahçe'nin bu teklifi kabul gördü. Sarı-Lacivertliler, yıldız oyuncu ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı.



SERDAR'DA İŞLEM TAMAM
G.Saray'la sözleşmesini 2 milyon 300 bin Euro ödeyerek fesheden Serdar Aziz ardından dün akşam menajeriyle Fenerbahçe kulüp binasına geldi. Taraflar görüşmede her konuda anlaşma sağladı.

​YILLIK 2 MİLYON EURO ALACAK
Fenerbahçe, Galatasaray'dan transfer ettiği 28 yaşındaki Serdar'la 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Deneyimli savunma oyuncusu Sarı-Lacivertli kulüpten senelik 2 milyon Euro alacak.




VİCTOR MOSES MÜJDESİ
F.Bahçe'nin Chelsea'den kiraladığı Victor Moses, İngiliz ekibiyle Avrupa Ligi'nde forma giydiği için bu arenada Sarı-Lacivertli takımda boy gösteremeyecekti. Ancak değişen kurallar neticesinde Nijeryalı oyuncunun Fenerbahçe forması ile Avrupa Ligi'nde oynamasının mümkün hale geldiği ortaya çıktı.