Sarı-kırmızılılar Mbaye Diagne için Kasımpaşa ile masada

Cimbom transferin bitimine 2 gün kala flaş bir hamle yaptı ve Diagne için 9 milyon Euro ile Eren’i teklif etti. Kasımpaşa 13 milyon Euro’da diretirken, taraflar bugün yine bir araya gelecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2019 Güncelleme 30 Ocak 2019, 08:01
Sarı-kırmızılılar Mbaye Diagne için Kasımpaşa ile masada

İÇİNDEKİLER




Forvet
transferi için dört koldan saldıran Galatasaray'dan çok flaş bir hamle geldi... Sarı-Kırmızılılar, Kasımpaşa'nın süper golcüsü Mbaye Diagne için harekete geçti. Başkan Mustafa Cengiz ve başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak dün Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner'le pazarlık masasına oturdu.


KAPIYI 14'TEN AÇTILAR!
Alınan bilgilere göre Kasımpaşa kapıyı 14 milyon Euro'dan açtı, pazarlıklar sonrası 13 milyon Euro'ya indi. Galatasaray'ın ise 9 milyon Euro ile birlikte Eren Derdiyok'u önerdiği ifade edildi.


​GALATASARAY SÜRE İSTEDİ
Ancak Kasımpaşa 13 milyon Euro'nun altına inmeyeceğini net bir şekilde ifade etti. Ayrıca parayı da peşin olarak istedi. Galatasaray bunun üzerine süre talep etti. Taraflar bugün yeniden buluşacak.


11 MİLYONA KADAR ÇIKACAKLAR
Bugün yapılacak son görüşmede Sarı- Kırmızılılar'ın 11 milyon Euro'ya kadar çıkması bekleniyor. Transferin bitimine iki gün kala Diagne konusunda yaşanacak gelişmeler büyük bir merakla bekleniyor.