Fenerbahçe maçında saha okunmuş pirinç atan çocuk olay yarattı

Spor Toto Süper Lig'in 19.haftasında Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Düşme hattındaki Fenerbahçe, günler sonra ilk galibiyetini aldı. Maçtan 3-2'lik bir skorla ayrılan Fenerbahçe'nin galibiyetinden çok bir Fenerbahçe taraftarının sahaya okunmuş pirinç atıp, dua ettiği o anlar geceye damga vurdu.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2019, 12:03 Güncelleme 29 Ocak 2019, 12:15
Fenerbahçe maçında saha okunmuş pirinç atan çocuk olay yarattı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Fenerbahçe sahadan Mehmet Ekici (2) ve Mehmet Topal'ın attığı gollerle 3-2 galip ayrıldı. Ancak maçtan çok biraz sonra göreceğiniz bu görüntüler çok konuşuldu.

BÜYÜYÜ BOZDU

Üst üste kötü sonuçlar alan Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'u sahasında konuk ederken Kadıköy tribünlerinde maçı takip eden bir Fenerbahçe taraftarı, maç öncesinde sahaya okunmuş pirinç serpti. Taraftar sonrasında da ellerini açıp dua etti.

Görüntüler hızla sosyal medyada yayıldı.

Bu görüntü sosyal medyada uzun süre konuşulurken, kullanıcılar tarafından "Büyüyü bozan Fenerbahçeli" yorumları yapıldı.

"RABBİM BİZİ SINIYOR"

Daha önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'deki olumsuz tablo için, "Galiba Rabbim bizi sınıyor" açıklamasında bulunmuştu.