Beşiktaş'ta Quaresmadevri bitti... Birsüredir ayrılmak istediğinisöyleyen Portekizlifutbolcu dün 2.Başkan Serdal Adalıile bir araya geldi. TeknikDirektör Şenol Güneş'inQuaresma'nınkalmasını istediğiiçin bu görüşmeningerçekleştirildiğiöğrenildi.
İKNA ÇABASI İŞE YARAMADI Serdal Adalı'nın Quaresma'ya kalma teklifinde bulunduğu ancak Portekizli futbolcunun ailesini gerekçe göstererek ayrılmak istediğini yinelediği gelen bilgiler arasında.
FESİH İŞLEMLERİ KONUŞULDU Portekizli futbolcunun fesih işlemleri konusunda her konuda anlaşma sağlandı. Bu gelişmenin ardından Portekizli futbolcu tesislerde arkadaşlarıyla tek tek vedalaştı. Böylece Quaresma dönemi bitti.
YENİ ADRESİPORTO OLACAK Beşiktaş'ta 2 lig şampiyonluğu yaşayan Quaresma ile yollar ayrıldı. Portekizli futbolcunun Porto'ya transfer olması bekleniyor.