Galatasarayforvettransferindebitirici darbeye hazırlanıyor...Sarı-Kırmızılıyöneticilerden AbdurrahimAlbayrakve Şükrü Hanedar,Dubai'ye giderek AlanCarvalho'nun işini bitirdi.Brezilyalı yıldızınkulübü GuangzhouEvegrande ile de görüşenikili tüm pürüzlerigiderdi ve bu transferdemutlu sona ulaştı.
GÖZTEPE ÖNÜNDE OYNAYACAK Alan Carvalho'nun en geç yarın İstanbul'a getirilmesi planlanıyor. Bu oyuncu sağlık kontrolünden geçecek. Brezilyalı futbolcunun Göztepe karşılaşmasında forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.
2'NCİ GOLCÜ YA PATO YA TETTEH Albayrak ve Hanedar Abu Dabi'ye de geçerek burada Pato için Tianjin Tianhai kulübünün yetkilileriyle görüşecek. Ayrıca Sparta Prag'lı Tetteh için de görüşmelerini sürdüren yönetim 2 golcüden 1'ini alacak.