Ziraat Türkiye Kupası'nda ertelenen Boluspor - Galatasaray maçı ileri bir tarihe alındı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu'nda Boluspor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadele yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Giriş Tarihi 15 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 15 Ocak 2019, 22:33
Ziraat Türkiye Kupası’nda ertelenen Boluspor - Galatasaray maçı ileri bir tarihe alındı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Türkiye Kupası son 16 Turu ilk maçında bu akşam Bolu'da Boluspor'un konuğu olacaktı. Fakat 19.50'de oynanması gereken mücadele öncesinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle saha adeta beyaza büründü.

Hakem Mustafa Öğretmenoğlu'nun yöneteceği ve ATV'den canlı olarak yayınlanacak mücadelenin ne zaman oynanacağının kısa süre içerisinde TFF'den açıklanması bekleniyor.

"KANUN GEREĞİ MAÇ YARIN AYNI SAATTE OYNANACAK"
Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, "Bugün saat 14.00'de başlayan yoğun kar yağışıyla beraber 19.50'de oynanacak maç için çok çalıştık. Stadı 3-5 sefer traktörle temizledik. Ama olmadı. Kar yağışı dinmedi. Maç yarın aynı saatte oynanacak. İnşallah yarın kar yağışı durur ve maçı oynarız. Kanun gereği maçın aynı stat ve aynı saatte oynanması gerekiyor. Yarın oynanmasına TFF karar veriyor. Ama şu an için maç yarın aynı saatte oynanacak" dedi.

Stadyumdan yapılan anonsların ardından maç saatini bekleyen taraftarlar da stadyumun çevresinden ayrıldı.

TFF'DEN AÇIKLAMA GELDİ!
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda bugün oynanması gereken Boluspor-Galatasaray maçı, elverişsiz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Karşılaşmanın yapılacağı Bolu Atatürk Stadı'nda yapılan temizleme çalışmalarına rağmen yoğun kar yağışının devam etmesi sonrası maçın hakemi tarafından ertelenen müsabakanın, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava tahmin raporları ve takımların yoğun maç programı göz önünde bulundurularak ileri bir tarihte oynanması kararlaştırıldı.

Karşılaşmanın gün ve saati Futbol Federasyonu tarafından daha sonra belirlenecek.