Boluspor - Galatasaray maçı ertelendi!

Galatasaray ile Boluspor'u karşı karşıya getirecek Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Giriş Tarihi 15 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 15 Ocak 2019, 20:12
Boluspor - Galatasaray maçı ertelendi!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ile Boluspor'ı karşı karşıya getirecek Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçı Bolu Atatürk Stadyumu'ndaki yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Maçın ne zaman oynanacağını Türkiye Futbol Federasyonu açıklayacak.

Bolu'da öğle saatlerinde aniden bastıran kar yağışının ardından kentte kar kalınlığı yaklaşık 15 santimetreye ulaştı. Kar yağışı aralıksız sürdü ve Bolu Atatürk Stadı'nın zemini de karla kaplandı.

Stada gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, saha zeminini temizleme çalışmalarının başlaması talimatını verdi. Bu arada maçın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, yardımcıları ve federasyon yetkilileri, saha zemininde incelemelerde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Boluspor çalışanları, sahadaki karın kaldırılması için çalışmalarını sürdürmesine karşın müsabakanın oynanması için uygun şartlar oluşmadı ve maçın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi.