ARA transfer döneminderakiplerinin aksine henüz resmi bir adım atamayan Galatasaray'ın gündemine bir isim daha girdi... Teknik direktör Fatih Terim geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, orta sahaya da takviye yapmayı düşündüklerini söylemişti. Buismin kim olduğu ortaya çıktı.
FENER'İN DE GÜNDEMİNDE
Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar, Premier Lig ekiplerinden LeicesterCity'de forma giyen Adrien Silva ile ilgileniyor. Portekizli futbolcunun ismi bir süredir Fenerbahçe ile de anılıyordu.
TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR
Bu sezon Leicesterformasıyla sadecePremier Lig ve İngiltereKupası'nda5 maçta görev yapabilenSilva'nın ayrılıkkararı aldığı belirtiliyor.Galatasaray,Portekizli yıldızı kiralamakistiyor.
MENAJERİYLE TEMASA GEÇİLDİ
Yönetimin İngiliz kulübüne resmi teklifi yaptığı, 29 yaşındakiAdrien Silva'nın menajeriyle de temasa geçildiği öğrenildi. PortekizMilli Takımı'nda 26kez oynayan tecrübeli futbolcu 1 gol attı.