Trabzonspor Zeki Yavru'nun sözleşmesini feshetti

Spor Toto Süper Lig'de şok ayrılık! Trabzonspor, satış listesine koyduğu Zeki Yavru ile karşılıklı olarak profesyonel futbolcu sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Zeki Yavru'nun Trabzonspor'u, TFF'ye şikayet ettiği iddia edilmiş ancak oyuncu bu iddiaları yalanlamıştı.

Giriş Tarihi 03 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 03 Ocak 2019, 14:29
Trabzonspor Zeki Yavru’nun sözleşmesini feshetti

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor, kamp kadrosuna dahil edilmeyen Zeki Yavru'nun sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

27 yaşındaki savunma oyuncusu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile bordo mavili ekibi alacaklarından dolayı TFF'ye şikayet ettiği iddialarını yalanlamıştı. Buna rağmen, Trabzonspor resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile tecrübeli futbolcuyla yolların ayrıldığını duyurdu.

İşte Trabzonspor'un açıklaması;

Şirketimiz ile profesyonel futbolcu Zeki Yavru arasındaki 20.08.2018 başlangıç 31.05.2019 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

'TRABZONSPOR'U ŞİKAYET ETMEDİM'

Trabzonspor'un satış listesine koyduğu Zeki Yavru, bordo-mavili kulübü TFF'ye ya da başka bir adli makama şikayet etmediğini söylemişti. Zeki Yavru yazılı açıklamasında şu sözlere yer vermişti:

"Profesyonel hayatım boyunca bu tür polemiklere girmemeye ve sessiz kalmaya önem verdim.

Ancak gerek sezon başında imza sürecimde gerekse de şimdi şahsımı itibarsızlaştırma çalışmaları olduğunu ve bunun çok sevdiğim Trabzonspor üzerinden yürütüldüğünü üzüntüyle görmekteyim. Birçok kez haksızlığa uğramış olmama rağmen hayatımda hiçbir zaman Trabzonspor Kulübünü ne TFF' ye ne de başka adli makamlara şikayet etmedim. Etmem, etmeyeceğim. Bir insanın doğduğu büyüdüğü ve gönülden bağlı olduğu şehrin takımını şikayet etmesi benim hayat görüşüme göre en hafif tabiriyle saygısızlıktır. Öncelikle bunun bilinmesini isterim" dedi

Trabzonspor Kulübü'nün bugüne kadar almış olduğu her karara saygı duyduğunu belirten Zeki Yavru, "Bu dönemde alınan hak etmediğim kadro dışı kararına da saygı duyup Trabzonspor Kulübü için elimden geleni yapmaya çalışacağım"