Şenol Güneş’e yeni teklif

Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan teknik direktör Şenol Güneş’e yeni kontrat önerileceğini açıkladı. Gözler, adı A Milli Takım ile anılan Güneş’e çevrildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2018 Güncelleme 27 Aralık 2018, 07:58
Şenol Güneş’e yeni teklif

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'tan flaş hamle... Siyah-Beyazlı yönetim sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve hakkında takımdan ayrılacağı yönünde iddialar çıkan teknik direktör Şenol Güneş'e yeni kontrat önerileceğini resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Yönetimden yapılan açıklamada Güneş'e inançlarının tam olduğu belirtilirken, "Şampiyonluk yolunda; Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'e taraftarlarımıza ve Camiamıza olan inancımız tamdır. Tüm Beşiktaşlıları takımımıza destek olmaya davet ediyoruz." denildi. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş yönetimi ile Şenol Güneş'in kısa süre içinde bir araya gelmesi ve yeni sözleşme için masaya oturması bekleniyor. Adı A Milli Takım ile de anılan Güneş'in yönetimin teklifine nasıl bir yanıt vereceği ise büyük bir merak konusu.

EN KÖTÜ DÖNEMİNİ GEÇİRİYOR!
Kartal'ın başında iki lig şampiyonluğu yaşayan Şenol Güneş, bu sezon Siyah-Beyazlı ekipteki en kötü dönemini geçiriyor. Güneş yönetimindeki Beşiktaş ligin ilk yarısını 26 puanla 7. sırada tamamladı.