Beşiktaş'ta hedef Mirin

Kartal devre arasında savunmayı güçlendirmek için kolları sıvadı. PSV’de oynayan Mirin için Hollanda kulübüyle görüşülecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2018 Güncelleme 21 Aralık 2018, 09:34
Beşiktaş’ta hedef Mirin

İÇİNDEKİLER



Beşiktaş
devre arası transferi için kolları sıvadı... Siyah-Beyazlı yönetim forvetin yanı sıra savunmayı da güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. Pepe'nin gitmesiyle boşalan yere transfer yapmak isteyen yönetimin PSV Eindhoven forması giyen Fransız futbolcu Nicolas Isimat-Mirin'i listenin başına aldı. Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in 27 yaşındaki Fransız stoperi transfer etmek için PSV kulübünün kapısını çalacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

BU SEZON 5 MAÇTA OYNADI
5 sezondur PSV forması giyen yıldız oyuncu bu sezon Hollanda ekibinde yedek kulübesine mahkum oldu. Sadece 5 karşılaşmada forma giyen Nicolas Isimat Mirin'in takımdan ayrılmayı düşündüğü ve Beşiktaş'ın kendisiyle ilgilendiğini bildiği gelen bilgiler arasında.


FENERBAHÇE DE İSTİYOR
Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Fransız futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2020 yılının Haziran ayında bitiyor. Beşiktaş Yönetimi'nin bu oyuncuyu öncelikle kiralamak istediği öne sürülürken gelecek hafta önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.


ŞENOL GÜNEŞ ONAY VERDİ
Beşiktaş'ın listesinde olan Mirin'e Şenol Güneş'in de onay verdiği öğrenildi. Fransız stoperin kiralanması için gelecek hafta teklif yapılması bekleniyor. Bu futbolcuya Fenerbahçe'nin de talip olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.