Son dakika! Fenerbahçe Ersun Yanal'ı resmen açıkladı

Son dakika haberine göre Fenerbahçe, eski teknik direktörü Ersun Yanal ile yeniden anlaşmaya vardığını resmen duyurdu. Fenerbahçe'nin başında en son 2013-14 sezonunda resmi bir maça çıkan Ersun Yanal, 9 Ağustos 2014 tarihinde sarı-lacivertli camiadan kovulmuştu. Ali Koç sezon başında Ersun Yanal'ı takımın başında düşünmediğini açıklamıştı. Ancak kötü gidişin ardından taraftarlardan gelen tepki üzerine geri adım attı.

Giriş Tarihi 14 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 14 Aralık 2018, 12:02
Son dakika! Fenerbahçe Ersun Yanal’ı resmen açıkladı

İÇİNDEKİLER

Ersun Yanal yeniden Fenerbahçe'de. Dün Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu'nun sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini duyuran Fenerbahçe, bu sabah eski teknik direktörü Ersun Yanal ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Fenerbahçe'nin son şampiyonluğunda da sarı-lacivertli kulübün başında bulunan tecrübeli teknik adam son olarak Trabzonspor'u çalıştırmıştı.

Fenerbahçe resmi internet sitesi üzerinden Ersun Yanal ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Kulübümüz, Futbol A Takımı teknik direktörlüğü için 2013-2014 sezonunda da takımımızı çalıştıran ve Fenerbahçemizi şampiyonluğa ulaştıran Ersun Yanal ile 1.5 yıllığına anlaşma sağlamıştır.

Dün gece resmi imzaların atılması ile Fenerbahçe ailemize katılan Ersun Yanal'a yuvana hoş geldin diyor, hep birlikte nice başarılar yaşamayı diliyoruz."

SOSYAL MEDYADA REKOR KIRDI
Fenerbahçe'nin Ersun Yanal açıklaması sosyal medyada rekor kırdı. Resmi twitter hesabı üzerinden Ersun Yanal'ı duyuran Fenerbahçe'nin paylaşımı 10 dakika gibi kısa bir sürede 15 binin üzerinde retweet, 20 binin üzerinde ise beğeni aldı.

Tarihinin en kötü dönemini Ali Koç başkanlığında yaşayan Fenerbahçe, çıkış yolunu Ersun Yanal'da buldu.

KOÇ, BENİM HAYALİMİ ANLAMADINIZ DEMİŞTİ
Aziz Yıldırım'ın karşısına başkan adayı olarak çıktıktan sonra projelerini anlatan Koç, yeni bir teknik adamla çalışacağını ifade etmişti.

Koç'un konuşması sırasında ise bir kongre üyesi, Ersun Yanal'ı istediklerini ifade edince Ali Koç, "Sen benim hayal ettiğim Fenerbahçe'yi daha anlamamışsın daha hala yan pastan bahsediyorsun. Ama hep beraber başaracağız" diyerek cevap vermişti.

Ali Koç'un bu konuşması, Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'yle anlaşmasının ardından sosyal medyada en çok paylaşılan videolardan biri oldu.