Galatasaray, Ocak ve Mayıs ayında 10 transfer yapacak

Feghouli, Belhanda, Maicon ve Eren yeni sezonda takımda olmayacak... Bu isimlere yenileri de eklenebilir... Cimbom, devre arasında 2 golcü transferi yapacak. Yabancı satılırsa, ara transferde yeni isimler de gelebilir...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2018 Güncelleme 13 Aralık 2018, 07:59
Galatasaray, Ocak ve Mayıs ayında 10 transfer yapacak

İÇİNDEKİLER



G
.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Porto maçından sonra yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da büyük değişim" sinyallerini vermiş ve özellikle maliyetli oyuncuları elden çıkaracağını belirtmişti. TAKVİM, Fatih Terim'in raporuna ulaştı... Galatasaray, Ocak ve Mayıs ayı transfer döneminde kadrosuna 10 oyuncu katmak istiyor. Terim, takımda sadece sağ bek ve ön libero rotasyonundan memnun. Yani Maicon-Linnes, Donk-Fernando rotasyonu dışında kadroyu yetersiz buluyor.


ÖNCE FORVET TAKVİYESİ YAPILACAK
Fatih hoca, Ocak ayı transfer sezonunda öncelikle takıma iki golcünün katılmasını istiyor. Yönetim de iki santrfor almakta kararlı. Cimbom'un iki yabancı kontenjanı açık. Sarı-Kırmızılılar'dan yabancı futbolcu giderse bu sayı daha da artabilir. Maliyetli oyunculardan Feghouli, Belhanda Maicon ve Eren Derdiyok ise önümüzdeki sezon kesinlikle takımda olmayacaklar.


MUSLERA'YI ZORLAYACAK BİR KALECİ
Bu isimlere yenilere de eklenebilir. Galatasaray Yönetimi, bu isimlerin çoğuyla sezon ortasında yolları ayırmak istiyor. Bu şekilde maaş yükünden de kurtulmuş olacaklar. Fatih Terim, sezon sonuna kadar, Fernando Muslera'yı zorlayacak kaleci, bir yedek sol bek, 2 stoper, bir 10 numara, iki kanat oyuncusu ve 3 forvet takviyesi yapılmasını planlıyor.


YÖNETİM İNCE ELELİP SIK DOKUYACAK
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ömer Bayram, Ahmet Çalık, Maicon, Belhanda, Onyekuru, Feghouli ve Eren Derdiyok'un performansından memnun değil... Operasyonun bir kısmı Ocak alında bir kısmı ise Mayıs ayıda yapılacak. Sarı-Kırmızılı Yönetim, kulübün maddi yapsını da dikkatle alarak transfer operasyonuna start verecek.