Abdurrahim Albayrak’ın açıklamaları herkesi şaşırttı

G.Saray, Porto’ya kaybetti. Albayrak, “Tüm ülkeyi mutlu ettik. Onbinlerce tebrik telefonu aldık” dedi... Taraftarlar, açıklamalara büyük tepki gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2018 Güncelleme 13 Aralık 2018, 07:59
Abdurrahim Albayrak’ın açıklamaları herkesi şaşırttı

İÇİNDEKİLER

G.Saray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya yenildikleri maçtan sonra yaptığı açıklamalarla şaşırttı.

TARAFTARLAR İSYANDA
Albayrak maç sonrası, "Soyunma odasında alkış kıyamet koptu" açıklamalarını yapmış ve Sarı-Kırmızılı taraftarlar tepki göstermişti. Albayrak sonrasında, "Tüm ülkeyi mutlu ettik. Onbinlerce tebrik telefonu aldık" dedi. Bu açıklamalar taraftarların büyük tepkisini çekti.

ÖZMIZRAK'TAN ELEŞTİRİ
G.Saray Divan Kurulu Üyesi Ayhan Özmızrak da Albayrak'ın bu sözlerine, "Yanlış soyunma odasına mı gittiniz? G.Saray kaybedilen maça sevinmez. Bizimle dalga mı geçiyorsunuz?" diye yanıt verdi.

DİVAN'DAN ELEŞTİRİ
GALATASARAY Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde nispeten kolay bir grupta yer aldıkları iddia edilmesine rağmen başarılı olamadıklarını ve başka bir takımın başarısızlığı üzerine Avrupa Ligi'ne katılabileceklerini söyledi. Öte yandan toplam borcun 2 milyar 971 milyon lira olduğu açıklandı.

Twitter Yorumları:

Albayrak'ın açıklamaları talihsiz olmuş. Yenilgiye sevinilmez.
Takımın durumu çok kötü olunca mağlubiyete de seviniliyor. İlginç!!!